Pentru cei care doresc schimbare de nick (username)

Va rog sa mi schimbați numele de cont din mercury în LucianG sau GrumezaL

Mulțumesc frumos

Trimis de pe al meu VTR-L09 folosind Tapatalk

CAMPEAN ADRIAN - va rog sa specificati VETERAN si sa postati fotografia atasata in pagina personala

boboc/cadet/veteran/ nu au legatura cu varsta reala sau cu alt statut. Doar cu activitatea de pe forum.

nu inteleg despre ce fotografie e vorba si unde sa o postez...

Daca se mai poate , va rog sa mi inapoiati contul mmroglobalnet-revin la vechea denumire, multumesc.
Buna seara,
Am o mare rugăminte.va rog sa mi suspendați definitiv contul pe www.tenisdemasa.ro e vorba de mmroglobalnet ,voi vizita site ul fara vreun cont anume și mă voi înscrie telefonic la turnee sau voi ruga amicii să mă înscrie.va multumesc

rezovlat.
Toate postările create de acest utilizator vor fi setate ca 'Vizitator'

Această acțiune este ireversibilă.

Domnul deci vezi cum scriu domnul Clau imi cer scuze pentru glumele proaste ce le-am facut la adresa domniei tale si vreau si eu o schimbare de nick name din DPT in DAN PETROV si de mos Nicolae o schimbare de culoare ,promit sa fiu cuminte:)

Domnul deci vezi cum scriu domnul Clau imi cer scuze pentru glumele proaste ce le-am facut la adresa domniei tale si vreau si eu o schimbare de nick name din DPT in DAN PETROV si de mos Nicolae o schimbare de culoare ,promit sa fiu cuminte:)
ok

Domnul deci vezi cum scriu domnul Clau imi cer scuze pentru glumele proaste ce le-am facut la adresa domniei tale si vreau si eu o schimbare de nick name din DPT in DAN PETROV si de mos Nicolae o schimbare de culoare ,promit sa fiu cuminte
Multumesc,astept cadoul de la mos Nicolae

Cadoul de la Mos Niculae e direct proportional cu respectul fata de ceilalti useri ai forumului. Nu fata de mine.

As vrea sa imi schimb si eu username-ul
Nick vechi-r.fratila
Nick nou -Fratila Robert

Trimis de pe al meu SM-J530F folosind Tapatalk

Back
Sus