rezovlat.
Toate postările create de acest utilizator vor fi setate ca 'Vizitator'
Această acțiune este ireversibilă.
Stai sa vezi peste 2 săptăm?ni când realizează....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
rezovlat.
Va rog sa mi schimbați numele de cont din mercury în LucianG sau GrumezaL
Mulțumesc frumos
Trimis de pe al meu VTR-L09 folosind Tapatalk
CAMPEAN ADRIAN - va rog sa specificati VETERAN si sa postati fotografia atasata in pagina personala
Daca se mai poate , va rog sa mi inapoiati contul mmroglobalnet-revin la vechea denumire, multumesc.
Stai sa vezi peste 2 săptăm?ni când realizează....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Daca se mai poate , va rog sa mi inapoiati contul mmroglobalnet-revin la vechea denumire, multumesc.
Buna seara,
Am o mare rugăminte.va rog sa mi suspendați definitiv contul pe www.tenisdemasa.ro e vorba de mmroglobalnet ,voi vizita site ul fara vreun cont anume și mă voi înscrie telefonic la turnee sau voi ruga amicii să mă înscrie.va multumesc
rezovlat.
rezolvat (fara diacritice)nick name actual: Andrei0120 . Noul nick: Tătaru Tiberiu
okDomnul deci vezi cum scriu domnul Clau imi cer scuze pentru glumele proaste ce le-am facut la adresa domniei tale si vreau si eu o schimbare de nick name din DPT in DAN PETROV si de mos Nicolae o schimbare de culoare ,promit sa fiu cuminte![]()
Domnul deci vezi cum scriu domnul Clau imi cer scuze pentru glumele proaste ce le-am facut la adresa domniei tale si vreau si eu o schimbare de nick name din DPT in DAN PETROV si de mos Nicolae o schimbare de culoare ,promit sa fiu cuminte
Multumesc,astept cadoul de la mos Nicolae