AmaTur: Turneu A+ Pitești/Topoloveni - 22.06.2019

Ca idee cred ca fost un turneu reusit. Eu am jucat la Pitești si am terminat turneul cu greu...dar asta e... este Amatur...cui nu ii convine si nu apreciaza eforturile organizatorilor e liber sa nu se inscrie. M-am bucurat de prezenta prietenilor din toata tara. Va doresc numai bine si sa ne vedem sanatosi cu urmatoarea ocazie!

Felicitari Vivi Tamas pentru podium ! Cred ca jucati mult tenis de masă in familie.
Felicitari "lupilor" Claudiu Catana ( locul1 ) si Costica Sursilov ( locul 3 ) de la București pentru rezultatele obtinute la Avansati!
Nu in ultimul rand, doresc sa il felicit pe vicecampionul de la OPEN, Nicu Bulubasa pentru locul obtinut in acest Turneu cu valoare foarte ridicata !

Da, a fost cald. Stiam cu totii ca o sa fie cald. Iarna este frig, vara este cald.

Un turneu reusit - felicitari participantilor si organizatorilor.

Consider că a fost un turneu bun spre foarte bun. Condițiile de joc au fost cat s-au putut de bune, mai mult nu se putea (cel puțin la Pitești) asa am observat eu.
Nu stiu daca exista vre-o sala in Romania unde cu atatia participanți nu se face condens, mai ales în perioada verii, veri pe care le avem din ce in ce mai călduroase.
Personal m-am simțit foarte bine, am avut probleme cu transpirația si condensul, dsr cum spunea Vasile Buzatu daca vii pregatit cu multe tricouri, prosoape si te hidratezi foarte bine se poate juca.
Cu această ocazie doresc sa imi cer scuze si public pentru iesirile necontrolate din meciul cu Gabi Gogu atât lui cat si vizitatorilor si organizatorilor.
Cu toate ca eram nervos am fost constient si la prima iesire mi-am dat galben, iar la a 2-a rosu si automat am iesit de la masa, asta se intampla cu arbitru.
Pentru acest gest deloc sportiv m-am autosuspendat urmatoarele 2 concursuri si promit sa incerc sa imi revizuiesc comportamentul la masa de joc.

Felicitări câștigătorilor, cinste invinsilor, respect organizatorilor !

Sa ne revedem sănătoși!

Trimis de pe al meu SM-G965F folosind Tapatalk

Ultima editare:
in primul rand buna ziua.cu toate ca nu am avut nici onoarea si nici bucuria de a ne cunoaste sau a da mana iar familia imi interzice sa intru in vorba cu oameni necunoscuti,fiind un mare admirator a lui eugen barbu incerc sa va raspund:banii sunt facuti sa circule este bine cand primesti ceva de geaba creste inima stapanului si poate sa fie prajita bine in ulei.mai nasol este atunci cand o sticla de apa plata este mai scumpa decat in dubai !va intreb:cine raspundea in cazul unui deces?mortul nu, ca a semnat .la un turneu mi-am pierdut unul dintre cei mai buni prieteni. a durut pe cineva? nu atunci a fost introdusa semnatura.daca tot va intereseaza circulatia banilor este bine de stiut ca pentru orice plata trebuie sa primesti o fituica pentru deduceri.eu in tenis de masă sunt din 1971 si am sa ma retrag cand se va deschide "groapa"de acelasi pamfletar.
Nu ați înțeles nimic din ceea ce am scris.
Ca să nu rămâneți cu o idee falsă despre modul meu de g?ndire, la modul foarte serios, punctez următoarele:
1. Și pe mine mă deranjează foarte mult organizatorii care încearcă să maximizeze profitul în detrimentul condițiilor de joc;
2. Cum spunea și domnul Pralea, participarea la un turneu sau la altul este opțională. Nu-ți convin condițiile oferite de un anume organizator, te-a "păcălit" o dată, a doua oară îl eviți altfel, te numești... "încrezător" ;
3. închei cu o întrebare retorică: organizatorul ar trebui să muncească o săptăm?nă gratuit și să mai și scoată bani din buzunar pentru ca unii dintre noi să fie mulțumiți?

Pentru mine unul, subiectul acesta este închis.
Toate cele bune!

Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk

Turneu reusit cu multe intilniri frumoase! Sa ne revedem cu bine si sanatosi la mese! Oameni minunati veniti din toate colturile Țari!

Respect maxim! ��

Ultima editare:
(((()))
Nu ați înțeles nimic din ceea ce am scris.
Ca să nu rămâneți cu o idee falsă despre modul meu de g?ndire, la modul foarte serios, punctez următoarele:
1. Și pe mine mă deranjează foarte mult organizatorii care încearcă să maximizeze profitul în detrimentul condițiilor de joc;
2. Cum spunea și domnul Pralea, participarea la un turneu sau la altul este opțională. Nu-ți convin condițiile oferite de un anume organizator, te-a "păcălit" o dată, a doua oară îl eviți altfel, te numești... "încrezător" ;
3. închei cu o întrebare retorică: organizatorul ar trebui să muncească o săptăm?nă gratuit și să mai și scoată bani din buzunar pentru ca unii dintre noi să fie mulțumiți?)))))))

Un mare BRAVO pentru cele scrise! Nu ne convin conditiile stam acasa! Oare de ce iesim la miscare? Ca ulterior sa dam in cei ce se implica? Fals! Respect organizatorilor! Respect tuturor celor implicati in aceste turnee MINUNATE! Eu personal datorita acestor turnee am dat jos 20kg! Atentie fara gram de regim alimentar!( ma obliga cineva sa particip???? ! 100% nu! Merg la turnee sa transpir cit mai mult si sa elimin partile negative acumulate la servici dea lungul saptaminii! Respect cea ce sa scris de cei nemultumiti! Dar cum sa scris mai sus , noi decidem daca vrem sa participam la un anumit turneu sau sa stam acas! Va rog nu mai dati in organizatori! Doar ei stiu cum se impica sa ne ofere noua participantilor conditiile cele mai optime raportat la ce ofera Orasul in care se tine turneul respectiv! Rog decența in exprimari pentru ca si acei organizatori sunt Oameni ca si noi participanții! RESPECT si scuze daca acesta postare deranjeaza!Acelasi Mitar Marius / Va salutam din Timis!

Ultima editare:
Consider că a fost un turneu bun spre foarte bun. Condițiile de joc au fost cat s-au putut de bune, mai mult nu se putea (cel puțin la Pitești) asa am observat eu.
Nu stiu daca exista vre-o sala in Romania unde cu atatia participanți nu se face condens, mai ales în perioada verii, veri pe care le avem din ce in ce mai călduroase.
Personal m-am simțit foarte bine, am avut probleme cu transpirația si condensul, dsr cum spunea Vasile Buzatu daca vii pregatit cu multe tricouri, prosoape si te hidratezi foarte bine se poate juca.
Cu această ocazie doresc sa imi cer scuze si public pentru iesirile necontrolate din meciul cu Gabi Gogu atât lui cat si vizitatorilor si organizatorilor.
Cu toate ca eram nervos am fost constient si la prima iesire mi-am dat galben, iar la a 2-a rosu si automat am iesit de la masa, asta se intampla cu arbitru.
Pentru acest gest deloc sportiv m-am autosuspendat urmatoarele 2 concursuri si promit sa incerc sa imi revizuiesc comportamentul la masa de joc.

Sa ne revedem sănătoși!

Destul de drastica autosuspendarea dar ai dat dovada de mare caracter!

Pitești/Topoloveni - 22.06.2019

George (Durdun), asa suntem unii dintre noi (si eu fac parte din aceasta categorie!), mai colerici, dar si acest comportament vine din dorinta de autoperfectionare si din cerintele autoimpuse de noi insine, si nicidecum din lipsa de respect fata de adversar!
Eu te inteleg perfect si te apreciez, atat ca jucator, dar si ca om!
Mult succes in continuare si sa ne re-vedem cu bine!

Doresc sa transmit aprecierile mele asupra organizatorilor de la Pitești, fata de eforturile lor de a avea un concurs puternic si bine desfasurat!

Dpdv al caldurii din sala de la Pitești, nu cred ca este vina organizatorilor!
Spun asta, mai ales ca eu sunt unul din jucatorii ce suporta foarte greu caldura in sala ( am cate un tricou pt fiecare meci )!

Poate, asa cum a spus Gelu Vladoiu (la un moment dat), ar trebui sa se organizeze turnee vara, doar in salile dotate cu instalatie de aer conditionat, insa si atunci, e posibil sa apara alte nemultumiri... Nici cum ne e bine!

Sa ne revedem cu bine si la alte turnee!

Sa ne revedem sănătoși!

draga george apreciez sinceritatea ta.din pacate sau fericire suspendarea sau descalificarea vine dupa al treilea galben/rosu si poate sa fie luata numai de arbitrul judecator.toate gandurile bune !

Am o sugestie, sper eu constructiva pentru anii ce vor veni, daca e buna sau rea, cei in masura vor decide. Din toata discutia aceasta cred ca cel mai bine ar fi ca turneele A+ sa se organizeze primavara sau toamna, cel putin atat timp cat este posibil, si restul turneelor sa se fixeze in functie de ele. La A+ afluenta jucatorilor este mult mai mare si este si normal sa fie asa, se aduna oameni care fac sute de kilometri. Daca se face un A vara poti sa te duci sau nu, deoarece poti oricand sa-ti completezi grila de A, la A+ insa e mai dificil de facut acest lucru fiind mult mai putine turnee.

Ultima editare:
Felicitari Organizatorilor,si Participantilor pentru acest turneu frumos.Sa ne revedem cu bine la urmatoarele turneu!!Echipa de la Oravita va saluta pe toti!!

Apropos de sugestii... Nu mai schimbati, fratilor, mingea de concurs pe parcursul turneului ! Este echivalent cu schimbarea culorii fetelor unei palete cu material : negru-rosu cu rosu-negru !:beguiled: :05.18-flustered:

Am o sugestie, sper eu constructiva pentru anii ce vor veni, daca e buna sau rea, cei in masura vor decide. Din toata discutia aceasta cred ca cel mai bine ar fi ca turneele A+ sa se organizeze primavara sau toamna, cel putin atat timp cat este posibil, si restul turneelor sa se fixeze in functie de ele. La A+ afluenta jucatorilor este mult mai mare si este si normal sa fie asa, se aduna oameni care fac sute de kilometri. Daca se face un A vara poti sa te duci sau nu, deoarece poti oricand sa-ti completezi grila de A, la A+ insa e mai dificil de facut acest lucru fiind mult mai putine turnee.

Sunt 6 turnee importante (4A+, 1A+reg si TC):
-ianuarie = foarte frig, drumuri blocate
-februarie = foarte frig, drumuri blocate
-martie = posibil
-aprilie = nu prea se potriveste unul după altul asa cum a fost anul acesta
-mai = se potriveste
-iunie = prea cald
-iulie = prea cald
-aug = prea cald
-septembrie =A+regional
-oct =este posibil, dar este prea scurt intre cele două
-Nov =Turneul Final
-dec =nu se potriveste

In concluzie, după cum observ, sunt numai două A+ si două nu prea au loc, daca ar fi să ocolim vara.

Este mai simplu:
Ianuarie
Februarie
Martie =A+ (la începutul lunii)
Aprilie = A+ (la sfarsitul lunii)
Mai =NU
Iunie = A+ (la începutul lunii)
Iulie =A+ (la sfarsitul lunii)
August =NU
Septembrie =A+reg
Octombrie -NU
Noiembrie =Turneul Final
Decembrie =NU

Singurul turneu A+ care se expune la căldură este cel din iulie, acesta poate fi luat de un organizator care-si permite si cunoaste capacitatea /posibilitatile locatiei. Eu m-as angaja la Brașov sau Cheile Grădistei să tin A+ in luna Iulie, numai că la anul nu se poate, ne sare rândul:)

In postul anterior am uitat să felicit si să-i multumesc Dlui Florin Toma, care este unul din organizatorii cu experientă, altfel turneul se termina cel putin la ora 3 dimineata. Chiar am vb inainte de turneu si am zis că este lume multă, numai că Dl Florin a spus că este mai bine să-i multumească si pe cei care nu ar fi prins loc, acum cei care au prins loc nu-i văd să aprecieze cu nimic acest aspect, asa este când facem compromisul de a nu lăsa participantii pe lista de asteptare, oricum nu mă asteptam ca acest turneu să se termine la o oră decentă.

M-am uitat numai la Elite, unde au fost numai 58 participanti si au fost:
In inferioare 562 seturi : 10 mese =56 seturi pe masă
In superioare 228 seturi : 10 mese = 23 seturi pe masă
In eliminatorii 73 seturi

Turneu f valoros!!!

Ultima editare:
Grila de turnee A+ pe care am propus-o in urma cu cateva saptamani ar acoperi multe neajunsuri:

1 Martie (s2 sau s3) A+1
2 Mai (s2 sau s3) A+2
3 Iunie (sapt 2 sau 3) A+3
4 Septembrie ( s2 )A+Reg
5 Octombrie (s 2 sau s3) A+4
6 Noiembrie (s2 sau s3) TC

Avantaje:
- Evita luna Feb sau inceput de martie, de multe ori inzapezite;
- Evita luna aprilie, cu Florii si Pasti;
- Evita intreaga perioada calda sf iunie, iulie, august;
- Echilibreaza numarul de turnee A+ pentru lunile de toamna, oferind un turneu A+ la mimim o luna distanta si in octombrie celor care din diferite motive au fost indisponibili primavara;
- Evita programarea a doua turnee A+ in aceeasi luna.

Calendarul 2020 ar trebui sa inceapa cu programarea acestor turnee, oferind in acelasi timp PRIORITATE pentru organizatorii care doresc sa pastreze datele din Calendar 2019.

Sunt 6 turnee importante (4A+, 1A+reg si TC):
-ianuarie = foarte frig, drumuri blocate
-februarie = foarte frig, drumuri blocate
-martie = posibil
-aprilie = nu prea se potriveste unul după altul asa cum a fost anul acesta
-mai = se potriveste
-iunie = prea cald
-iulie = prea cald
-aug = prea cald
-septembrie =A+regional
-oct =este posibil, dar este prea scurt intre cele două
-Nov =Turneul Final
-dec =nu se potriveste

In concluzie, după cum observ, sunt numai două A+ si două nu prea au loc, daca ar fi să ocolim vara.

Este mai simplu:
Ianuarie
Februarie
Martie =A+ (la începutul lunii)
Aprilie = A+ (la sfarsitul lunii)
Mai =NU
Iunie = A+ (la începutul lunii)
Iulie =A+ (la sfarsitul lunii)
August =NU
Septembrie =A+reg
Octombrie -NU
Noiembrie =Turneul Final
Decembrie =NU

Singurul turneu A+ care se expune la căldură este cel din iulie, acesta poate fi luat de un organizator care-si permite si cunoaste capacitatea /posibilitatile locatiei. Eu m-as angaja la Brașov sau Cheile Grădistei să tin A+ in luna Iulie, numai că la anul nu se poate, ne sare rândul:)

In postul anterior am uitat să felicit si să-i multumesc Dlui Florin Toma, care este unul din organizatorii cu experientă, astfel turneul se termina cel putin la ora 3 dimineata. Chiar am vb inainte de turneu si am zis că este lume multă, numai că Dl Florin a spus că este mai bine să-i multumească si pe cei care nu ar fi prins loc, acum cei care au prins loc nu-i văd să aprecieze cu nimic acest aspect, asa este când facem compromisul de a nu lăsa participantii pe lista de asteptare, oricum nu mă asteptam ca acest turneu să se termine turneul la o oră decentă.

M-am uitat numai la Elite, unde au fost numai 58 participanti si au fost:
In inferioare 562 seturi : 10 mese =56 seturi pe masă
In superioare 228 seturi : 10 mese = 23 seturi pe masă
In eliminatorii 73 seturi

Turneu f valoros!!!

Gelule solutii exista dar se pare ca unii nu inteleg ca supraaglomerarea salilor mai ales pe timp de vara este o solutie proasta,multumesti foarte putini jucatori dar in schimb reusesti sa scoti din sarite pe restul.S a mai zis si poate nu ar mai trebui sa repet dar la turneele A+ trebuie sa participe jucatorii care merg la turnee nu cei ce se trezesc si vor sa joace tenis doar cand este vorba de turnee A+,uitati va in liste si o sa vedeti ca sunt unii pe acolo cu cate un turneu,doua pe an si alea facute pe aproape ca deh doar prostii merg la restul turneelor prin tara.In ultuima vreme la turneele A nu s au ocupat locurile,in ritmul asta lumea o sa participle doar la turneele A+ si eventual la Turneul Final.Turneul s a terminat la 12 noaptea,foarte tarziu.Lipsa mantinelelor dintre mese a facut ca meciurile din inferioare si superioare sa dureze cu cel putin 2-3 ore in plus .Caldura nu le o pot imputa Organizatorilor ca asa e vara si nu putem noi ca Organizatori sa modernizam salile in care se desfasoara aceste turnee in schimb lipsa mantinelelor si supraaglomerarea salilor li se pot imputa Organizatorilor care,la experienta lor, ar fi trebuit sa si dea seama la ce deznodamant se va ajunge in conditiile date.
Spor la antrenamente si sper ca cei ce conduc acest circuit sa analizeze cu intelepciune cele relatate de participantii la turneele A+ din ultimul an si poate reusesc sa impuna niste reguli mai stricte referitoare la numarul de jucatori/sala si la dotarile minime pentru ca aceste turnee ce ar trebui sa fie turnee Etalon sa ajunga asa.

Reducerea nr de locuri e una din solutii. Se poate aplica impreuna cu eliminarea grupelor superioare. Cel putin la A+ nu vad rostul lor. Daca in acelasi timp castigatorii gr inferioare au bye in eliminatorii atunci mai multi ar juca inca 2 meciuri in mod garantat (adica 1 singur meci in minus vs varianta cu grupe superioare de 4). S-ar reduce nr de meciuri cu aprox 25-30%. Astfel s-ar evita/ameliora conditiile si in acelasi timp cei care ajung in fazele finale nu ar mai fi atat de obositi.

Back
Sus