Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
@ gpopescu: oribila taietura.
data viitoare ti le tai eu, gratis si perfect.
Poate par ridicol dar eu aveam o problema cand schimbam mediul de joc: masa dar mai ales minge. De obicei joc frecvent in 3 locuri, de fiecare data se joaca pe alt tip de masa si cu alta minge de plastic. Am observat ca performanta unui setup difera mult in functie de masa si minge. Spre exemplu o minge mai usoara are un alt control fata de una mai grea. Prin urmare am vazut ca decat sa ma chinui sa ajustez de fiecare data unghiurile paletei si taria loviturilor mai degraba sa am 3 setupuri care sa se plieze unor anumite conditii de joc. Este evident ca ele se comporta diferit, insa din punctul meu de vedere ma ajuta la consistenta. Mai precis pastrez aceeasi mecanica de lovire. Am vazut ca daca incerc sa-mi ajustez loviturile zilnic in functie de locatie nu mai am progres. Asa ca am permanent la mine 3 setupuri asemanatoare si aleg cu ce joc in functie de masa si minge. Nu imi trebuie mai mult de 2-3 seturi ca sa imi dau seama ce se potriveste mai bine din cele 3 pentru a da ce am mai bun din mine. Poate gresesc dar eu astfel simt reusesc sa progresez.
cam dat)) inca imi caut o fata de FH si nu prea gasesc
)) deci am ramas cu lemnul si un Donic Acuda S3
![]()
lemnu meu!!!![]()
))))))
Sent from my iPhone using Tapatalk