Călărași-ul participa la Turneul A+ de la Baicoi. Luati legaura cu familia Stanciu care s-a înscris deja la turneu.
Toate cele bune!
Am inteles, atunci rog coordonatorul turneului sa ma stearga din lista.
Multumesc, stima !
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Călărași-ul participa la Turneul A+ de la Baicoi. Luati legaura cu familia Stanciu care s-a înscris deja la turneu.
Toate cele bune!
Din pacate acesta este un turneu regional unde joaca doar concurenti din zonele arondate zonei 3. Poate juca la celelalte turnee din Amatur.
Bun! Spuneti-mi macar un motiv serios pentru care jucatorul mai sus mentionat nu este trecut nici macar in lista, va rog! Mi se pare ca incalcati putin regulamentul. Deocamdata nu aveti locurile ocupate dar respingeti din start un jucator. Mi-e scarba!
Daca ai fi citit cu atentie posturile anterioare nu ti s-ar mai fi facut scarba ...Bun! Spuneti-mi macar un motiv serios pentru care jucatorul mai sus mentionat nu este trecut nici macar in lista, va rog! Mi se pare ca incalcati putin regulamentul. Deocamdata nu aveti locurile ocupate dar respingeti din start un jucator. Mi-e scarba!
Cornele mobilizeaza si tu Giurgiu ca nu avem provincie la A+.... sau s-au speriat de plata parcarii? Am inteles ca de la 01.09 se platesc si accesul la wc si apa plata de la robinet si aeru pe care-l respir si taxa de drum din incinta Sema Parc.Mai bine ii cerem lui Firea o autorizatie sa scoatem mesele de tenis pe cheiul Dambovitei!
Va pricepeti si la politica externa? Ii bun atunci)
Vasilica din pacate in perioada turneului este etapa de divizia B si cei de la Open din Giurgiu nu pot veni.
Eeee ... si cu dl. Trandafir pe langa s-au adunat ceva GiurgiuveniBadulescu Mario - open
Badulescu Rafael - avansati
Dumitrache Gabriel - avansati
Tanase Claudiu - începători
Ficleanu Gabriel - începători
Stefanescu Giani - începători nou
Toti Giurgiu
Trimis de pe al meu ALE-L21 folosind Tapatalk
Bai omule eu am facut un spirit de gluma cu brexitul.Stiam ca voi moldovenii sunteti mai glumeti dar vad ca te-ai suparat pe bune. Exista un regulament in Amatur (bun sau sau mai putin bun)care treb respectat.Pe prietenul tau il invit la Buftea miercurea si sambata (cand nu este concurs) la niste partide de tenis cu jucatori bunisori zic eu si nu-l costa nimic(nici parcare nici sala si apa plata la discretie) si sa-r putea sa aiba surprize chir daca joaca in prima liga din Y.........
Asta e ultimult mesaj pe care il mai trimit.
1) Intr-adevar imi cer scuze, am crezut ca listele s-au actualizat. Pe de alta parte nici organizatorul nu a mentionat ca il va include in lista macar. Am simtit o ostilitate din partea dumnealui. Am inteles regulamentul amatur, prin urmare faceti cum doriti. E ok din partea mea.
2) Vis-a-vis de brexit, nu e treaba noastra. Ganditi-va ce e in mintea celui care citeste prin google translate sau ce poate sa inteleaga.
3) Sunt convins ca poate avea probleme, de asta tenisul de masa e un sport.
Multumesc si succes tuturor!
Aici gresesti grav! Cand au intrat in UE a fost treaba intregii comunitati europene !acum cand s-au retras fara acordul partilor e numai treaba lor? Cred ca ai stat prea mult in comunitatea Anglo-saxona si te-ai molipsit!
Cand se retrage un membru dintr-o familie e treaba intregii familii.Cand se intampla ceva grav la Iași e si treaba mea!
Aoooleuuu) ,a faceti sa rad! Tocmai acuma aveti umor.
Copiii ce vina au, daca parintii gresesc?! (ps: Tinerii in mare parte au votat PRO EU)
Si ce-ar putea sa se intample grav cu Iașiul? Nu ne retragem din Romania chiar daca uneori noi moldovenii suntem huliti pe nederept)
Englezul joaca in league 2/echipa university of york /nu cred ca e buna pozitionarea lui la open, mai bine il treceti la elite districtul york este cat 3 judete din romania dar au peste 5 milioane populatie si o miscare semnificativa in tenis de masă cum este la noi regulamentul cu jucatorii de divizia b
Englezul joaca in league 2/echipa university of york /nu cred ca e buna pozitionarea lui la open, mai bine il treceti la elite districtul york este cat 3 judete din romania dar au peste 5 milioane populatie si o miscare semnificativa in tenis de masă cum este la noi regulamentul cu jucatorii de divizia b
O sa il urmarim. Daca va castiga concursul intr-o maniera categorica avand abilitati de profesionist cred ca avem dreptul sa nu ii luam in considerare reusita si sa facem clasamentul fara el.
Ceva nu inteleg!
Nu am nimic cu dl din Anglia, chiar mi-si dori sa joc cu Dlui, insa iar se incalca regulamentul. Cornele!!! Gresesc? Cu oameni fara mp, cu categoria maxim admisa.etc... Este A+! Organizatorii hotarasc!!!!
Acum o saptamana ati tipat despre nerespectari! De ce iar dati motive la altii ?!
Am obosit! Jur, de astazi incolo afara de inscriere/retragere nu mai scriu. Atat timp cat organizatorii (coordonatorii) nu respecta ceea cea au stabilit si votat, ce mai vrem ? Pe bune, ne kak pe unde tipam!
Multe succese tuturora in Amatur si sperante de respect pentru oameni!!!