Sfat pentru cumpararea paletelor (www.tenismasa.ro)

Multumesc dlui Tibi si dnei Irina pentru noutatile de la standul turneului de la Focșani...super incaltari, foarte bune fete !! Recomand !

Multumim frumos ,sa-i purtati sanatos si sa jucati cu placere .

- - - Actualizat - - -

Din nou pe stoc mingile Donic coach celuloid si mingile Nittaku Premium, made in japan 40+
www.tenismasa.ro
0728747067
Multumesc

- - - Actualizat - - -

Din nou pe stoc mingile Donic coach celuloid si mingile Nittaku Premium, made in japan 40+
www.tenismasa.ro
0728747067
Multumesc

Doresc sa cumpar fete si lemn pentru o paleta si as vrea putin ajutor . Nu folosesc foarte mult BH . Folosesc foarte mult top spinul de FH . Joc ofensiv si doresc sa opresc spinul adversarului . Multumesc

Buna ziua

Daca doriti sa va ajut in alegerea paletei este necesar sa discutam telefonic.Sunt f. multe amanunte de discutat in folosul dvs.Este o paleta personalizata pe stilul dvs. de joc
Multumesc
0728747067
Gelu Popescu

In perioada 1.06-10.06.2017 concediu de odihna.Toate comenzile plasate in aceasta perioada vor avea reduceri.
Livrarile se vor face incepand cu data de 12.06.2017
Multumim
www.tenismasa.ro

Salutare. As avea si eu nevoie de un sfat in alegerea unui nou lemn.
Joc de aproape 2 ani cu un lemn Primorac OFF- ,primul meu lemn profi .Am avut la inceput fete xiom vega asia si pe fh si pe bh,apoi am schimbat cu 05 fx care am constatat ca sunt prea rapide pt. mine ,iar acum am rakza 7 soft pe fh ,si kokutaku oo7 tuple pe bh. Am incercat o perioada si Ma Lin extra offensive dar mi sa parut foarte dur ,destul de rapid pt. mine .
In acest moment simt ca am nevoie de un upgrade ,si as vrea sa schimb lemnul . Jocul meu este orientat spre atac cu fh ,unde dau destul de bine top spin ,si cu ceva problem la mingiile drepte ,iar pe bh momentan mai mult aparare ,inca avem de lucrat la atac pe bh.
Mi-ar trebui ceva orientat pe control cat mai mult , Viteza nu ma avantajeaza ,si de acea de multe ori stau mai mult in spatele mesei.
Multumesc anticipat

Noile fete Donic Bluestorm Z1,Z2,Z3 sunt acum disponibile.De asemenea si fetele Tibhar 1Q si 1Q/D sunt disponibile ,comanda speciala.
Oferta este foarte limitata
Multumesc
0728747067
0727903858

Buna ziua,
As dori sa va intreb daca un lemn Donic Burn ALL+ sau Def Play Clasic Senso s-ar preta la 2 fete Tibhar Grass D-Tecs rosu OX si Tenergy 05 FX - acum le am pe un Lemn Dr.Neub.Combination Effect. Am folosit pana acum 2 luni Setup format din Lemn Dr.Neub.Comb.Effect si fete Tenergy 05 FX + SuperBlock -cu rezultate bune, dar intre timp, s-a interzis SB ( jos defensiv 60%, in apropierea mesei, folosesc iarba pentru stop si chop de aproape de masa, mai rar push-ul ) . Lemnul Dr.Neub.Comb.Effect ma ajuta foarte mult pe FH la tras ( foarte controlabil ) dar e greu de controlat pe BH cu fata Tibhar Grass D-Tecs ( e OK la stopuri si lift dar nu ma ajuta la tras, sau poate mai trebuie exercitiu). Aveti alte propuneri de Lemne pentru cele 2 fete ?
Multumesc.

Buna d gelu !! Multumesc f mult pt iarba pe care mi-ati recomandato nittaku do knuckle super e chiar super pt mine a fost regasirea dupa ce am probat zeci de alte fete aceasta are aproape tot ce stiu sa fac eu ca aparator ! Dupa interzicerea sb am avut o lunga perioada de incertitudini ,zeci de fete probate si m-am gandit chiar sa renunt la tenis sau sa trec la soft dar acum gasind aceasta fata simt ca e viitorul meu si poate a mai multor ierbari din amatur !! Va multumesc f mult !!

Vă salut dle Gelu.Am depus banii.
Mulțumesc frumos!
Spor la vânzare! Toate cele bune!

Vă salut domnul Gelu, Onelus de la Galați va deranjează ! Caut față soft pt rever care să îmi permită să lovesc mingea drept, doar drept! Ce îmi recomandați? Mulțumesc.

E foarte bine. Dar totuși doresc să îmi spuneți părerea despre ce v am întrebat!

Donic Sonex JP Gold este creata pentru asa ceva,excelenta,Tibhar Nimbus,Donic Acuda P1 Turbo,Xiom Sigma 2 Euro.,Tibhar Evolution EL-S....
Multumesc pentru interes

Buna ziua as vrea niste sfaturi de specialitate pentru achizitionarea unei palete pentru un coleg de antrenament;as vrea sa nu gresesc, eu sunt ierbar si nu ma pricep extraordinar la softuri.
Pe scurt:jucator de mana stanga, miscare buna in teren,topspinuri de forehand si de backhand , contratopspinuri departe de masa,pe backhand capace bune aproape de masa,topspin forehend nu foarte balonat,uneori de la sold executa -cand e departe de masa.Nu taie foarte bine.Are o paleta off si arunca cam departe si uneori greseste.Ma gandesc la un lemn All+ sau un OFF -, si niste fete de control mare, dar si cu o viteza buna, sper sa nu gresesc, astept sugestii multumesc. multumesc

Fețe potrivite

Fețe potrivite

Bună seara,

Ce caracteristici ar putea avea un lemn cu 5 staturi: mahon-limbă-kiri-limbă-mahon (79 grame) și ce fețe s-ar potrivi, lu?nd în considerare această informație ?
Mulțumesc anticipat pentru răspuns !

Buna dimineata

Este buna si cate o provocare.Din informatiile mele nu cred ca exista vreun producator care sa aiba in gama lui de lemne aceasta combinatie .Se incadreaza intro combinatie defensiva spre all+.Eu as recomanda o combinatie de fete defensive,foarte subtiri si usoare.
EX Xiom yanus Df 1,5 cu iarba Xiom vega LPO-1,0 grosime.
Combinatiile sunt multe,va mai dau sa studiati si dvs.
www.tenismasa.ro
0728747067
0727903858
Multumesc

http://stervinou.net/ttbdb/lexik.php
https://www.tabletennisdaily.com/forum/archive/index.php?t-844.html
http://stervinou.net/ttbdb/index.php

Back
Sus