mateidumitru
senior
O sa ne intelegem cat de curand, si foarte probabil ne vom da seama impreuna ca norma impusa este impotriva acelora care afla luni ca nu pot ajunge sambata, dar amana/uita/etc. anuntarea retragerii si o fac numai cu cateva ore inaintea concursului cand poate deja cei in fata carora rezervau degeaba locul de pe lista inscrisilor nu isi mai pot modifica programul sau contra acelora care joi seara la noua sunt deja accidentati/bolnavi/etc. dar in loc sa se retraga, risca asteptand sa se refaca. Cu riscurile asumate n-au ce sa faca nici cei care se aseamana in punctualitate, nici cei cu dezordinea...
Revenind la nos moutons, eu sunt sigur ca cei in masura nu vor sanctiona pe nimeni care da un mesaj organizaotrului, ca uite, cu 5/65/175 de minute in urma am cazut la pat, dar te anunt si mai ai timp sa-l suni pe cel de pe lista de asteptare... Tinta oricarei norme e binele. Si sa stiti ca de cand ne luptam cu inscrierile nefondate, cu neanuntarea retragerii, etc, am devenit mult mai simtiti, si munca organizatrilor a devenit mult mai usoara. Dar si Dvs. ati organizat turneu, sau acolo nu s-a pus problema listei de asteptare sau a intarzierii grupelor?
O zi buna!
Sunt de acord cu tine, dar trebuie creată si prevăzută in regulament si posibilitatea motivării justificate a retragerilor cauzate de forte majore, care nu se pot planifica.