Suspendări pentru absente nemotivate

O sa ne intelegem cat de curand, si foarte probabil ne vom da seama impreuna ca norma impusa este impotriva acelora care afla luni ca nu pot ajunge sambata, dar amana/uita/etc. anuntarea retragerii si o fac numai cu cateva ore inaintea concursului cand poate deja cei in fata carora rezervau degeaba locul de pe lista inscrisilor nu isi mai pot modifica programul sau contra acelora care joi seara la noua sunt deja accidentati/bolnavi/etc. dar in loc sa se retraga, risca asteptand sa se refaca. Cu riscurile asumate n-au ce sa faca nici cei care se aseamana in punctualitate, nici cei cu dezordinea...
Revenind la nos moutons, eu sunt sigur ca cei in masura nu vor sanctiona pe nimeni care da un mesaj organizaotrului, ca uite, cu 5/65/175 de minute in urma am cazut la pat, dar te anunt si mai ai timp sa-l suni pe cel de pe lista de asteptare... Tinta oricarei norme e binele. Si sa stiti ca de cand ne luptam cu inscrierile nefondate, cu neanuntarea retragerii, etc, am devenit mult mai simtiti, si munca organizatrilor a devenit mult mai usoara. Dar si Dvs. ati organizat turneu, sau acolo nu s-a pus problema listei de asteptare sau a intarzierii grupelor?

O zi buna!

Sunt de acord cu tine, dar trebuie creată si prevăzută in regulament si posibilitatea motivării justificate a retragerilor cauzate de forte majore, care nu se pot planifica.

Sunt de acord cu tine, dar trebuie creată si prevăzută in regulament si posibilitatea motivării justificate a retragerilor cauzate de forte majore, care nu se pot planifica.

Nea Titi daca in decurs de 6 luni sau un an in medie sunt undeva la 10 participari per jucator in medie ,nu vb de varfuri si nici de 2-3 participari atunci 3 retrageri dupa termenul limita reprezinta 30% si este probabilitatea sa apara si o absenta nemotivate, atunci inseamna ca aceea persoana v-a incurca probabil si la turneele viitoare.
Eu sunt de parere ,si cred ca si majoritatea, in cazul in care suntem predispusi sa ne imbolnavim destul de des ,mai ales iarna si primavara mai bine ne limitam sau nu participam in aceea perioada ,pentru ca riscul unui "accident" sau intrarea intr-o stare grava in timpul turneului din cauza suprasolicitarii organismului este mult mai mare si problemele se maresc si pentru cei din jur.

Tocmai de aceeea sau prevazut 3 retrageri dupa limita si 2 absente nemotivate.

...daca omul ramane cu masina in drum din motive obiective si nu ajunge la turneu, va fi pedepsit?
am trait personal o experienta de acest gen. am plecat din Sibiu spre Victoria la un turneu, cu vreo 4 participanti, in masina...sponsorului. :) la iesirea din Sibiu politia a ''rechizitionat masina'' pe motivul lipsa rovigneta (expirase cu o zi inainte). in plus am fost opriti sa scriem si niste declaratii. noroc ca ne-au cules de pe drum alti participanti care mai aveau loc in masina.

o gluma pentru domnul Matei:

maestre, cand veti reusi sa va ridicati din pat, ce medic le va da adeverinte tuturor celor pe care ii veti bate mar? (la tenis de masă, bineinteles) :)
:))))

Trimis de pe al meu HUAWEI SCL-L01 folosind Tapatalk

Nea Titi daca in decurs de 6 luni sau un an in medie sunt undeva la 10 participari per jucator in medie ,nu vb de varfuri si nici de 2-3 participari atunci 3 retrageri dupa termenul limita reprezinta 30% si este probabilitatea sa apara si o absenta nemotivate, atunci inseamna ca aceea persoana v-a incurca probabil si la turneele viitoare.
Eu sunt de parere ,si cred ca si majoritatea, in cazul in care suntem predispusi sa ne imbolnavim destul de des ,mai ales iarna si primavara mai bine ne limitam sau nu participam in aceea perioada ,pentru ca riscul unui "accident" sau intrarea intr-o stare grava in timpul turneului din cauza suprasolicitarii organismului este mult mai mare si problemele se maresc si pentru cei din jur.

Tocmai de aceeea sau prevazut 3 retrageri dupa limita si 2 absente nemotivate.

Vreau sa înțelegeți ca eu nu sunt omul caruia sa-i facă plăcere sa încurce lumea cu înscrieri si retrageri nejustificate. Dorința mea este sa particip la câte doua turnee in fiecare sâmbătă. Din păcate, nu se poate. Dar am fost la turnee si când am fost bolnav, dacă puteam sa ma mișc , cât de cât. De exemplu, după turneul de la Topoloveni am răcit, după care am făcut pneumonie, pentru care fac tratament si acum. Cu toate acestea am participat, bolnav fiind,la turneele de la Vrset,Sibiu si Mediaș. Si de-abia așteptam turneul de la Dumbravita, care este preferatul meu. Si culmea, dimineața când sa ma dau jos din pat, mi s-a blocat spatele. Doar cine a pățit așa ceva crede ca nici nu poți sta in picioare de durere. Nici nu te poți ?ntoarce de pe o parte pe alta, când stai in pat. Si voi credeți ca nu este un motiv suficient pentru a nu putea sa participi ?! In cazul asta nu pot decât sa va doresc sa pățiți si voi la fel si-atunci veți crede.
Mulțumesc Emy pentru invitația ,, subtila” de a sta acasă !

Ultima editare:
Vreau sa înțelegeți ca eu nu sunt omul caruia sa-i facă plăcere sa încurce lumea cu înscrieri si retrageri nejustificate. Dorința mea este sa particip la câte doua turnee in fiecare sâmbătă. Din păcate, nu se poate. Dar am fost la turnee si când am fost bolnav, dacă puteam sa ma mișc , cât de cât. De exemplu, după turneul de la Topoloveni am răcit, după care am făcut pneumonie, pentru care fac tratament si acum. Cu toate acestea am participat, bolnav fiind,la turneele de la Vrset si Mediaș. Si de-abia așteptam turneul de la Dumbravita, care este preferatul meu. Si culmea, dimineața când sa ma dau jos din pat, mi s-a blocat spatele. Doar cine a pățit așa ceva crede ca nici nu poți sta in picioare de durere. Nici nu te poți ?ntoarce de pe o parte pe alta, când stai in pat. Si voi credeți ca nu este un motiv suficient pentru a nu putea sa participi ?! In cazul asta nu pot decât sa va doresc sa pățiți si voi la fel si-atunci veți crede.
Mulțumesc Emy pentru invitația ,, subtila? de a sta acasă !

Nu este o invitatie subtila de a sta acasa :D:D:D dar poti sa o iei cum vrei tu Nea Titi.Este ok si nu se intampla nimica daca patesti odata treaba asta sau ghinionul asta ,nu se intampla nimica daca patesti si a doua oara treaba asta sau alta ,dar daca se intampla si a treia oara eu cred ca destinul nu ne ajuta la nesfarsit.Asa am crezut si eu cand am plecat la drum dupa un weekend de nesomn si un turneu si 2000 de km condusi si am atipit la volan ,o data ,a doua oara si a treia oara ..... si un sofer de tir mi-a deschis gemul si a strigat la mine "trage pe dreapta BAAAA" si am zis eu ca am un motiv anume pt care alerg asa ,pana am intrat intr-un buz cu 9 copii cu peste 150 km la ora ,acolo s-a blocat kilometrajul, si l-am katapultat peste 125 de metri pe plafon si eu am rupt masina in doua si am blocat autostrada timp de 8 ore ,si am stat prin spitale in Ungaria,si mi-a venit factura cu mai multe zerouri.Asa ca acuma cand vad un semn care zice ,egal in ce limba ,sa faceti pauza daca sunteti obosit ,chiar fac si e mult mai bine.
Nea Titi eu iti doresc multa sanatate si sa ne vedem la cat mai multe turnee ,si de ce nu poate la inca o Tabara :D ,dar destinul iti sugereaza sa faci o pauza de 3 luni,eu iti recomand sa o faci.Numai bine si insanatosire grabnica.

Nu este o invitatie subtila de a sta acasa :D:D:D dar poti sa o iei cum vrei tu Nea Titi.Este ok si nu se intampla nimica daca patesti odata treaba asta sau ghinionul asta ,nu se intampla nimica daca patesti si a doua oara treaba asta sau alta ,dar daca se intampla si a treia oara eu cred ca destinul nu ne ajuta la nesfarsit.Asa am crezut si eu cand am plecat la drum dupa un weekend de nesomn si un turneu si 2000 de km condusi si am atipit la volan ,o data ,a doua oara si a treia oara ..... si un sofer de tir mi-a deschis gemul si a strigat la mine "trage pe dreapta BAAAA" si am zis eu ca am un motiv anume pt care alerg asa ,pana am intrat intr-un buz cu 9 copii cu peste 150 km la ora ,acolo s-a blocat kilometrajul, si l-am katapultat peste 125 de metri pe plafon si eu am rupt masina in doua si am blocat autostrada timp de 8 ore ,si am stat prin spitale in Ungaria,si mi-a venit factura cu mai multe zerouri.Asa ca acuma cand vad un semn care zice ,egal in ce limba ,sa faceti pauza daca sunteti obosit ,chiar fac si e mult mai bine.
Nea Titi eu iti doresc multa sanatate si sa ne vedem la cat mai multe turnee ,si de ce nu poate la inca o Tabara :D ,dar destinul iti sugereaza sa faci o pauza de 3 luni,eu iti recomand sa o faci.Numai bine si
insanatosire grabnica.

E ca si când ai zice : Bă, tu nu mai mori odată ? Mai stai dracului acasa si lasă-ne in pace !

Va mulțumesc tuturor pentru ,, înțelegere “ !

E ca si când ai zice : Bă, tu nu mai mori odată ? Mai stai dracului acasa si lasă-ne in pace !

Va mulțumesc tuturor pentru ,, înțelegere “ !

Nea Titi,explicale la baietii astia din Amatur ca tu da-i bani la turnee si nu faci bani ,asa ca daca nu stiu sa pieptene broasca poate stiu sa tunda calul:)

Nea Titi,explicale la baietii astia din Amatur ca tu da-i bani la turnee si nu faci bani ,asa ca daca nu stiu sa pieptene broasca poate stiu sa tunda calul:)

Dacă asta e optica lor, nu peste mult timp se vor trezi ca trebuie sa se roage de noi ca sa-i onorăm cu prezenta la turnee.

Daca te suspenda pe tine ma retrag si eu din circ....uit dupa turneul de la Brăila ca nu vreau sa incurc niste baieti faini din Amatur care vor calatorii cu mine;)

Daca te suspenda pe tine ma retrag si eu din circ....uit dupa turneul de la Brăila ca nu vreau sa incurc niste baieti faini din Amatur care vor calatorii cu mine;)

Succes si distracție plăcută !

P.S. Transmite salutarile mele celor care ma cred mincinos si m-au suspendat.

Cred ca ar fi util sa se creeze un subiect in care sa fie evidențiata situația jucătorilor suspendați, respectiv data începerii si data încetării suspendării, precum si datele de prescriere a penalităților. Eu, de exemplu, era cât pe-aci sa plec la Brăila la turneu, fiindcă nu m-a anunțat nimeni ca sunt suspendat. Noroc ca am dat telefon si am întrebat, altfel făceam peste 1000 km, degeaba. Aceasta statistica ar fi utila si pentru organizatori, pentru ca ar afla foarte ușor ce jucător nu are drept de participare la turneul lui. Eu sunt sigur ca dacă mergeam in 24.02.2018 la turneu la Sibiu, puteam sa joc fără sa știe nimeni ca sunt suspendat.

...cand omul contacteaza organizatorii ca sa le spuna ca nu poate veni, chiar daca nu s-a retras (sa zicem ca nu avea nimic vineri si se trezeste sambata dimineata cu pubalgie, epicondilita sau altceva...) presupun ca acestia nu-l vor propune pentru suspendare. iar daca cineva e atat de bolnav incat nici macar sa anunte nu poate, atunci sigur o suspendare nu-l va afecta cu nimic, caci il intereseaza mai mult sanatatea in momentul respectiv.

Totusi nu inteleg cine te-a anuntat ca esti suspendat Titi?
Pe ce baza ?

Sâmbătă , 17.02.2018, trebuia sa particip la turneul de la Dumbravita. Vineri seara eram apt de joc, dar sâmbătă dimineața n-am mai putut sa ma scol din pat ( mi s-a blocat partea lombara a coloanei ). Cine are ghinion nu se blochează joi ( când se mai poate retrage fără penalizare ). Se blochează sâmbătă, ca sa mai acumuleze 2 puncte de penalizare. Deci sâmbătă am acumulat in total 6 puncte. Vineri 23.02.2018 seara, am dat telefon la Marcel sa-l întreb dacă pot sa vin la turneu la Brăila. Mi s-a răspuns clar ca nu se poate fiindcă sunt suspendat. Asta e regula, dar eu cred ca nu e nici măcar in avantajul organizatorilor, deși in sensul asta s-a plasmuit regula. Eu zic ca putem sa nuanțăm puțin aplicarea regulii. Ar fi mai omenește si totodata si in avantajul organizatorilor, sa se dea libertatea organizatorilor de a-i trece pe cei cu penalizări de 6 puncte, pe lista de rezerva si sa poată participa la turneu dacă, in final, nu se completează locurile. Cred c-am ?mpăca si capra si varza. Si, poate mai exista si alte soluții. Nu trebuie sa fim atât de rigizi între noi, ca doar nu suntem dușmani !

In 20.05.2017 prima penalizare si 22.07.2017 a doua si culmea ghinionului, toate trei au fost la turnee preferate de mine ( Oravita, Vintu de jos si Dumbravita )

E clar ca n ati putut participa din motive de sanatate.Ce se intampla acum ,va refuza dreptul de a juca turnee??Cat timp nu aveti drept de joc?

E clar ca n ati putut participa din motive de sanatate.Ce se intampla acum ,va refuza dreptul de a juca turnee??Cat timp nu aveti drept de joc?

"4.4.3.Penalizarea jucătorilor:
-retragerea jucătorilor înainte de termen – 0 puncte;
-retragerea jucătorilor după termen – 2 puncte;
-absența nemotivată – 3 puncte;
-se suspendă automat pe o perioadă de trei luni jucătorul care acumulează minim 6 punctede penalizare (suspendarea începe din momentul constatării).
-punctele de penalizare se anulează la ?mplinirea termenului de 12 luni de ladata turneului la care s-au acordat.
-monitorizarea retragerilor și absențelor de la turneele AmaTur se va face decătre Coordonatorii AmaTur.
-punctele de penalizare vor apărea în pagina personală a fiecărui participant din circuit de pe site-ul www.amatur.ro, rubrica Clasament, iar mențiunile R2 –Retras după termen și N – Nemotivat vor apărea în profilul participanților care au cont pe forumul www.tenisdemasa.ro, ca măsură alternativă de evidență;
-nu se penalizează retragerile de pe lista de așteptare;
-organizatorul tehnic trebuie să facă în termen de maxim 48 de ore de la terminarea turneului, în postul rezervat clasamentului una din următoarele mențiuni: nu sunt jucători nemotivați sau numele și prenumele jucătorilor nemotivați;
-eventualele contestații se vor soluționa de către Comitetul Director."

...cand omul contacteaza organizatorii ca sa le spuna ca nu poate veni, chiar daca nu s-a retras (sa zicem ca nu avea nimic vineri si se trezeste sambata dimineata cu pubalgie, epicondilita sau altceva...) presupun ca acestia nu-l vor propune pentru suspendare. iar daca cineva e atat de bolnav incat nici macar sa anunte nu poate, atunci sigur o suspendare nu-l va afecta cu nimic, caci il intereseaza mai mult sanatatea in momentul respectiv.

Da,dar momentul respectiv trece si vrei sa mergi la turnee, dar ești suspendat. Pe mine ma afectează.

- - - Actualizat - - -

Da, sunt suspendat pe trei luni.

Back
Sus