AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ PITESTI - 18 aprilie 2015

Marocioco Marius din Fagaras este trecut si pe lista de Avansați , el participă doar la începători ! Va rugam sa l scoate ti de pe lista Avansați ,mulțumim

Din Ramnicu Valcea se inscriu-Lupsa Bogdan.Mihaescu Marian si Cojocaru Didi-toti la incepatori.

Costel, dacă continui să te auto-intitulezi de Galați :), la A+ -ul Regional din toamnă vei fi, alături de Noro, printre bucureștenii invitați morțiș la Turneul de la Brăila.
Oricum, până te hotărăști dacă-ți schimbi sau nu viza de flotant AmaTur pe București, gălățenii ?ți vor ține pumnii la Pitești.

Salut, Marcel !
Sunt de Galați, chiar daca m-as declara de București, ceea ce nu e cazul. In plus, e posibil, daca iau examenul pe care il am de dat in septembrie, sa ma reintorc. Inca nu stiu nici eu ce voi face. Oricum...de Galați sunt, de Galați ma simt ( si asta e de bine ) si de Galați voi fi...in general vorbind. Cat priveste Amatur-ul, voi face schimbarile in momentul in care voi afla raspunsurile de care am nevoie. Multumesc pt pumni :), dar sanse nu sunt, pt ca nu ma antrenez ( cel putin la tenis, pt ca, altfel, ma antrenez in fiecare zi ) ! Si voua va tin pumnii ! Sa ne vedem cu bine acolo !

Se retrag din Nasaud.
Singeorzan Traian-avansati
Damian Vasile-incepatori.

Se inscrie Ionel Mircea din Ploiești la avansati.
Sarbatori fericite cu sanatate si liniste tuturor!
Sa ne vedem cu bine la Pitești.

Buna ziua!

Va rog sa ma inscrieti si pe mine la open: Tokos Pal, din Odorheiu Secuiesc.

Multumesc!

Back
Sus