AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ PITESTI - 18 aprilie 2015

Marocioco Marius din Fagaras este trecut si pe lista de Avansați , el participă doar la începători ! Va rugam sa l scoate ti de pe lista Avansați ,mulțumim

la avansati din Oradea Marius Sferlea.

PASTE FERICIT TUTUROR!

Din Ramnicu Valcea se inscriu-Lupsa Bogdan.Mihaescu Marian si Cojocaru Didi-toti la incepatori.

Costel, dacă continui să te auto-intitulezi de Galați :), la A+ -ul Regional din toamnă vei fi, alături de Noro, printre bucureștenii invitați morțiș la Turneul de la Brăila.
Oricum, până te hotărăști dacă-ți schimbi sau nu viza de flotant AmaTur pe București, gălățenii ?ți vor ține pumnii la Pitești.

Salut, Marcel !
Sunt de Galați, chiar daca m-as declara de București, ceea ce nu e cazul. In plus, e posibil, daca iau examenul pe care il am de dat in septembrie, sa ma reintorc. Inca nu stiu nici eu ce voi face. Oricum...de Galați sunt, de Galați ma simt ( si asta e de bine ) si de Galați voi fi...in general vorbind. Cat priveste Amatur-ul, voi face schimbarile in momentul in care voi afla raspunsurile de care am nevoie. Multumesc pt pumni :), dar sanse nu sunt, pt ca nu ma antrenez ( cel putin la tenis, pt ca, altfel, ma antrenez in fiecare zi ) ! Si voua va tin pumnii ! Sa ne vedem cu bine acolo !

Se retrag din Nasaud.
Singeorzan Traian-avansati
Damian Vasile-incepatori.

Se inscrie Ionel Mircea din Ploiești la avansati.
Sarbatori fericite cu sanatate si liniste tuturor!
Sa ne vedem cu bine la Pitești.

Se retrage din Nasaud.
Spaller Tiberiu-avansati.

Clinciu Gheorghe din Bran, jud. Brașov, la incepatori.

Buna ziua!

Va rog sa ma inscrieti si pe mine la open: Tokos Pal, din Odorheiu Secuiesc.

Multumesc!

Se retrage Moldovanu Dragos Stefan din Brașov - incepatori

Back
Sus