AmaTur: Turneul Campionilor "Turneu Final AmaTur 2017", Sfântu Gheorghe - 11.11.2017

Toate bune, iar la anul, castigatorilor de la Incepatori sa le oferiti si o lupa cu zoom mare, sa-si vada trofeele cat celor de la Elite.

TF, singurul turneu din an cu diferentieri de premiere al podiumului intre categorii.

Urat.
A fi rezonabil e primul pas catre respect.
Felicitari, Moca Vasile!!:) lasa ca incepi sa le iei cupele la avansati si sunt mai mari :)..

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

Toate bune, iar la anul, castigatorilor de la Incepatori sa le oferiti si o lupa cu zoom mare, sa-si vada trofeele cat celor de la Elite.

TF, singurul turneu din an cu diferentieri de premiere al podiumului intre categorii.

Urat.
A fi rezonabil e primul pas catre respect.

Este normal sa fie diferentieri, deoarece si valoric un Elit-ist este deasupra unui Incepator. Marimea premiilor si a cupelor reflecta valoarea si munca fiecaruia. Nu cred ca o asemenea competitie trebuie umbrita cu asemenea remarci nefondate. Pentru a obtine trofeul cel mare trebuie munca mai multa .In AMATUR nu se da " ajutor social" ci sunt premiate VALORILE.

Ultima editare:
A fost un turneu excelent, jucatori de mare valoare, o organizare ireprosabila, atmosfera de maxim fair-play.Felicitari organizatorilor, tuturor participantilor si nu in ultimul rand invingatorilor!!!

Este normal sa fie diferentieri, deoarece si valoric un Elit-ist este deasupra unui Incepator. Marimea premiilor si a cupelor reflecta valoarea si munca fiecaruia. Nu cred ca o asemenea competitie trebuie umbrita cu asemenea remarci nefondate. Pentru a obtine trofeul cel mare trebuie munca mai multa .In AMATUR nu se da " ajutor social" ci sunt premiate VALORILE.

ce impartial esti, valorosule. nu intru in polemica cu ce e normal pentru tine. succes la trofeu al? mare.

cu totii am muncit si asudat, la nivelul categoriei din care am facut parte, tot mii de km strabatuti prin tara, aceleasi taxe de participare. toti organizatorii au oferit trofee de echitate intre categorii.

Felicitari organizatorilor pentru efortul depus, pentru organizarea unui asemenea turneu, sponsorilor pentru premiile oferite.
Sa ne bucuram ca exista o sala cu conditii super in centrul tarii. Sunt sigur ca cei de la Sf.Gheorghe ne vor surprinde placut si pe viitor.
Felicitari Marcel, Apian, Gelu si echipei de la Sf.Gheorghe care au depus o munca titanica sa ne ofere conditii si cursivitate iin organizare si tuturor celor care au pus umarul la acest turneu final.
Felicitari castigatoriilor si tuturor participantiilor.
Bravooo Lulu esti tareee frate.
Un turneu in care cuvantul cheie a fost fair play-ul.

Surpriza AmaTur România pentru amaturiștii prezenți la Turneul Final a fost decernarea, prin derogare de la Regulament - la solicitarea expresă a lui George Durdun, a titlurilor de Campioni Județeni la categoria Amatori.
S-au premiat cu Diplomă, Medalie și Tricou Andro următorii:

Campioni Județeni AmaTur 2017 - Amatori
Nr.
Nume și Prenume
Loc
MP
1
Crăciun David Mihai
203
București
București
2
Macovei Cristi
212
Iași
Iași
3
Lupșă Bogdan
224
Râmnicu Valcea
Valcea
4
Lovin Eusebiu
249
Comănești
Bacău
5
Șpaller Tiberiu
254
Năsăud
Bistrița Năsăud
6
Plăiașu Ion
255
Ploiești
Prahova
7
Cucu Cristin
267
Targoviște
Dâmbovița
8
Mureșan Dorel
270
Cluj Napoca
Cluj
9
Imecs Attila
280
Miercurea Ciuc
Harghita
10
Sultan Valentin
281
Craiova
Dolj
11
Matei Dumitru
286
Deva
Hunedoara
12
Luca Octavian
299
Tulcea
Tulcea
13
Vieru Costică
300
Botoșani
Botoșani
14
Bozoșan Petre
304
Sibiu
Sibiu
15
Ardelean Raul
309
Arad
Arad
16
Bartha Istvan Zsolt
317
Aita Mare
Covasna
17
Ilie Octavian Marius
318
Brașov
Brașov
18
Gecse Alpar
323
Chibed
Mureș
19
Cristea Virgil
342
Cugir
Alba
20
Vereș Adrian
343
Timișoara
Timiș
21
Pop Alexandru
345
Oradea
Bihor
22
P?nzar Alin
350
Suceava
Suceava
23
Cioveie Marian
366
Oravița
Caraș Severin
24
Vijăica Paul
368
Drobeta Turnu Severin
Mehedinți
25
Stoica Mihai
379
Mioveni
Argeș
26
Pot?rniche Bianca
381
Buzău
Buzău
27
Burghelea Florin
415
Piatra Neamț
Neamț
28
Firică Lucian
439
Constanța
Constanța
29
Giosan Marcel
447
Galați
Galați
30
Socaci Sorin
470
Panciu
Vrancea
31
Panait Adrian
502
Brăila
Brăila
32
Țintaș Adrian
521
Sighetu Marmației
Maramureș
33
Dumitrache Gabriel
522
Giurgiu
Giurgiu
34
Veștineanu Ionuț
556
Slobozia
Ialomița
35
Ispas Victor
603
Turnu Măgurele
Teleorman
36
Iosif Radu
627
B?rlad
Vaslui
37
Tucă Cristi
661
Slatina
Olt
38
Szabo Lajos
998
Ungaria
39
Botănel Grigore
1091
Rovinari
Gorj

Mulțumiri George Durdun
reprezentant andro Romania

www.pingpongshop.ro
https://facebook.com/pingpongshopromania

Plaiasu Ion, Plopeni, Prahova...

Cateva fotografii:
60a8e595931524178a4b1c803085535d.jpg
739c5ebc5abd05b5bb0ec80ae8252d94.jpg
0433028c77b5571c805a479c3167452b.jpg
69d588ff5e9f5ddff789ba139128a574.jpg
b127e0251fc24d13e2b211bed87c2910.jpg
3a11a7f3a8004eaaf6b6ef72aa1a1501.jpg
6d8d83f46b0544b74f76675721423492.jpg
29f03d649b644b8695dda7622dbd9299.jpg
3f334169016eb6ae0047a90503a9276d.jpg

Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk

Felicitări tuturor prietenilor din Botoșani pentru parcursul tenisistic din acest an , cu o mențiune specială pentru campionii Ciprian Onufrei și Costică Vieru .

Felicitări Alin Pinzar pentru rezultatul de astăzi !

Felicitări Organizatorilor turneului ..... ce mai , a fost fain !

Salutări tuturor prietenilor actuali și viitori din Amatur , de oriunde ați fi !
Bravo Alin, bravo!

Trimis de pe al meu LG-H960 folosind Tapatalk

Respectul meu pentru efortul depus de organizatorii acestui turneu. Vă mulțumesc!
Felicitări participanților și laureaților acestui puternic turneu. Să ne revedem cu bine!

Trimis de pe al meu PRA-LX1 folosind Tapatalk

un turneu reusit, fara doar si poate. Dupa multitudinea de aprecieri, trebuie sa fac eu pe Gica-Contra si sa recunoastem un mare, mare inconvenient: lumina din sala mare.
Poate daca reflectoarele erau orientate mai vertical, nu erau asa deranjante. Oricum, conditiile au fost la fel pentru toti participantii.
Acest post se vrea a fi o critica contructiva :)

P.S. - este cea mai frumoasa sala in care am participat

ce impartial esti, valorosule. nu intru in polemica cu ce e normal pentru tine. succes la trofeu al? mare.

cu totii am muncit si asudat, la nivelul categoriei din care am facut parte, tot mii de km strabatuti prin tara, aceleasi taxe de participare. toti organizatorii au oferit trofee de echitate intre categorii.

Prin postarea făcută, d-nul Kantor a afirmat că este normal să existe o diferențiere între premiile la cele 4 categorii (dacă nu ca preț, măcar ca mărime) și nu ?s-a umflat în pene? cu valoarea dânsului. în consecință, ironiile de genul ?valorosule? nu-ți au rostul.
Și.... ca să încheiem cu un zâmbet: pe Dănuț Petrov nu s-a mai supărat nimeni că a ridicat cel mai mare trofeu (avea vreo 15-20 litri).
;););)

Felicitari organizatorilor,sponsorilor si ajutoarelor de nadejde care au facut ca acest turneu final sa fie un succes.Felicitari si pentru ideea de a premia totusi pe campionii judeteni la categoria Amatori(deocamdata ei sunt majoritari si dincolo de calculele pe care unii si le fac sa devina campioni sau nu eu zic ca e un lucru bun) si daca tot am amintit de acestia felicitari Ion Plaiasu(acum trebuie sa te antrenezi mai tare sa vii la Open ca avem si noi astia mai nou veniti la Open pe cine bate😃).

Felicitari organizatorilor,sponsorilor si ajutoarelor de nadejde care au facut ca acest turneu final sa fie un succes.Felicitari si pentru ideea de a premia totusi pe campionii judeteni la categoria Amatori(deocamdata ei sunt majoritari si dincolo de calculele pe care unii si le fac sa devina campioni sau nu eu zic ca e un lucru bun) si daca tot am amintit de acestia felicitari Ion Plaiasu(acum trebuie sa te antrenezi mai tare sa vii la Open ca avem si noi astia mai nou veniti la Open pe cine bate��).

Multumesc Nae Avram !!! Voi, toti cei care aveti rabdare si placerea de a juca cu mine, aveti un merit deosebit pentru obtinerea acestui titlu de catre mine! Tin sa va multumesc inca o data tuturor celor care facem parte din aceasta frumoasa familie!!! Acum, dupa ce tu ai fost Campion Judetean in 2015, Petrica Brulea in 2016, trebuia sa fie cineva care sa tina steagul sus....Cu atat mai mult ma bucur ca am putut urma in aceasta ierarhie dupa voi care sunteti niste baieti deosebiti si de inalta factura morala !!!
Cu deosebit respect, Johnny Plaiasu

P.S. Felicitari organizatorilor! S-a dovedit inca o data ca Giosan & Co. fac o treaba extraordinara!

Back
Sus