AmaTur: Turneul Campionilor "Turneu Final AmaTur 2017", Sfântu Gheorghe - 11.11.2017

Povestea unui Turneu ... de poveste: Degustătorii oficiali!

Povestea unui Turneu ... de poveste: Degustătorii oficiali!

Stolnicul și Paharnicul!
După cum știți, printre dregătoriile de seamă de la curtea domnitorilor noștri erau și cele de "stolnic" și de "paharnic".
Stolnicul era responsabil cu depozitarea produselor alimentare în cadrul curtii domnesti și a asigura masa domnitorului cu mîncare în împrejurări deosebite sau la sărbători, îl servea pe domn, gust?nd mîncărurile înaintea acestuia, spre a dovedi că nu erau otrăvite.
Paharnicul era responsabil de sectia vinicolă, de podgorii și de beciurile cu vin. La sărbători, el turna vinul în cupa domnitorului, îl servea personal, gust?nd băutura înaintea acestuia, pentru a se convinge că nu a fost otrăvită.
Toată lumea și-a făcut treaba ca la carte: Crucea Roșie a dat OK-ul la Gulyas, iar Dan Petrov a dat cepul la butoi. :)

Un turneu la superlativ,cu oameni foarte frumosi,organizat intr-o sala superba!Felicitari tuturor celor care s-au implicat (Marcel,Gelu,Florin Apian .....) in organizarea celui mai mare turneu din an.Restul e can can !!!!

Povestea unui Turneu ... de poveste: Festivitate de premiere începători.

Povestea unui Turneu ... de poveste: Festivitate de premiere începători.

Ultima editare:
Povestea unui Turneu ... de poveste: Festivitate de premiere Avansați.

Povestea unui Turneu ... de poveste: Festivitate de premiere Avansați.

Povestea unui Turneu ... de poveste: Festivitate de premiere Open.

Povestea unui Turneu ... de poveste: Festivitate de premiere Open.

Povestea unui Turneu ... de poveste: Festivitate de premiere Elite.

Povestea unui Turneu ... de poveste: Festivitate de premiere Elite.

Povestea unui Turneu ... de poveste: Campionii Campionilor!

Povestea unui Turneu ... de poveste: Campionii Campionilor!

Campionii județeni AmaTur 2017 - Amatori

Campionii județeni AmaTur 2017 - Amatori

?n afară de cupele mai mari sau mai mici, câștigătorii celor patru categorii au mai fost premiați de către Viva Sport Shop cu câte o față, astfel:
Locul 1 - începători și Avansați: Rakza X;
Locul 1 - Open și Elite: Stiga Mantra.

C?știgătorul de la începători să ia legătura cu Dl. Tiberiu Tănase pentru a intra în posesia premiului.

Felicitari BLEOCA LUCAS !!! Antrenamente mai dese cu taticu si apar si rezultatele !Si orasul TARNAVENI are viitor !!!

Nu-mi amintesc concurs care sa fi avut atatea pagini cu laude la final !

TOTUL EXCEPTIONAL !!!

Cred ca trebuie arvonita sala pentru urmatorul Turneu Final.

Felicitari tuturor participantilor, pentru gazde... n-am cuvinte, organizatori pe masura concursului.

Nici nu trebuia sa faci mare lucru la concursul asta, faptul ca am putut fi prezenti la o asa sarbatoare a fost o binecuvantare pentru toti.

Echipa Botoșaniului va multumeste pentru tot, promitem sa fim prezenti si la editia urmatoare.

Respect.

Sunt trei campioni județeni care nu și-au primit premiile:
1. Iosif Radu - B?rlad;
2. Botănel Grigore - Rovinari;
3. Ispas Victor - Turnu Măgurele.
?i rog pe toți să mă contacteze prin MP sau telefon pentru a stabilii detaliile de remitere a premiilor.

P.S.
Nu-mi amintesc cine a ridicat premiul lui Radu Costică - Galați. Dați-mi un semn, vă rog.

Foarte frumos si foarte bine organizat acest turneu al Campionilor! ! Sala a fost impresionanta , organizatorii experimentati si foarte priceputi .
Jocuri puternice si pe masura titulaturii acestui turneu!
Felicitari castigatorilor de la cele 4 categorii,felicitari participantilor!
Felicitari Marcel,Gelu, Florin, Claudiu!
In final transmitem salutati tuturor participantilor si organizatorilor de la Craiova!

La câte cuvinte si poze frumoase despre acest turneu , chiar nu vreau sa mai ratez ocazia de -a participa la un turneu final ! Cred că toate felicit?rile vi se cuvin din plin! Bvo !

Final de poveste...

Final de poveste...

Aș vrea să închei Povestea unui Turneu ... de poveste cu câteva cuvinte, despre cum s-a văzut din interior.
Au fost cinci-șase săptăm?ni de pregătiri, discuții și aranjamente pentru a face lucrurile să iasă cât mai bine.
Au fost zile de febră a pregătirilor la Sfantu Gheorghe, despre care numai Olah Oliver și numeroasa sa echipă locală ar putea să ne povestească.
A fost un complex sportiv excepțional - Sepsi Arena - cu două săli superbe, cu vestiare, apă caldă, tribune calde, sală de mese, gulaș de poveste.
Au fost 45 de mese, inclusiv cele 6 mese primite ca premiu de la Federația Internațională de Tenis de Masă - ITTF, peste 300 de mantinele.
Au fost sponsori minunați, alături de care am putut face mici bucurii amaturiștilor din întreaga țară.
A fost o întreagă echipă de Coordonatori, care a încercat să facă din acest TF o reușită.
Au fost și mici aspecte care n-aveau efectiv cum fi rezolvate: mesele din sala mare la care s-a jucat pe beton și unde am încercat să rotim grupele inferioare și cele superioare pentru a avea toți șansa de a juca pe parchet, lumina din sala mare care e reglată pentru terenul de baschet și era în unele zone prea puternică și în alte zone mai puțin puternică.
Au fost 270 de participanți care au trecut peste micile neajunsuri și s-au bucurat de o zi de sărbătoare pentru tenisul amator din România.

Ce mă face pe mine să pun punct aici și să merg mai departe?

Spiritul AmaTur care răzbate cel mai bine din Motto-ul circuitului. Acolo mă regăsesc și așa vreau să merg mai departe.
Citiți-l încă o dată și haideți să mergem împreună mai departe.
Show-ul trebuie să continue...

"Cine suntem noi?
Suntem prozeliții SPORTULUI, în forma cea mai pură. Suntem publicul ce joacă cu încrîncenarea campionilor, când aceștia se află în tribună. Ne gasești în arenele închise, rejucând finale demult apuse.
Suntem cei necuprinși în statistici, nescriși în ziare, neaveniții concursurilor, neprinși în clasamente.
Suntem plătitorii de bilete la propriul spectacol, cei care își înșeală consoartele cu paleta și își cresc copiii în infamul spirit de fair-play. Suntem cei care luptă până la epuizare cu armele lepădate de zei, gladiatori altruiști atât cu victorile cât și cu înfrângerile.
Suntem jucătorii și antrenorii unei echipe unice, care nu are alt scop decât de a te iniția, amatorule, în tainele cele mai sacre ale acelei performanțe singulare, în care tu ești și învingător și învins.
Suntem cei ce clădesc refugiile celor exilați în cenușa sportului, veghind apoi la renașterea lor.
Suntem cei care dau totul, din puținul lor, suntem conștiinta unitară și fantomatică pe care o surprinzi cu coada ochiului când, amestecați printre voi, propovăduim la mesele verzi, demult uitata credință în sine.
Vei ști, amatorule, că ai ajuns în locurile noastre sfinte, atunci când pașii ?ti vor aluneca pe podelele ude de sudoarea noastră, când te va umple de beatitudine mirosul aurolatic al toluenului, iar resturile de celuloid ?ți vor călăuzi cărarea spre Golgota noastră.
" - cianlu -

P.S.
Mulțumim Oliver Olah pentru efortul fantastic făcut de tine și echipa ta.
Transmite-le plecăciunele noastre.

Toate bune, iar la anul, castigatorilor de la Incepatori sa le oferiti si o lupa cu zoom mare, sa-si vada trofeele cat celor de la Elite.

TF, singurul turneu din an cu diferentieri de premiere al podiumului intre categorii.

Urat.
A fi rezonabil e primul pas catre respect.

In primul rand ar trebui sa fiti multumit ca s-a facut si o sectiune pentru incepatori,ca daca era incepatori avansati impreuna nu mai pupai nici o cupa, am vazut cam ce nivel de joc este intre Dl. moca si LULU, undeva nu era corect sa fie aceleasi marimi de cupe.

Back
Sus