AmaTur: Turneu A Turnirul Cetatii Neamt 20 09 2025

Un turneu la max.... Emi a demonstrat ...daca mai era necesar...profesionalism. Minodor s a autodepasit. Felicitări organizatorilor! Greu de descris în cuvinte ce au pierdut cei care nu au venit. Adevărul este ca mai trebuie si asa ceva sa apreciem Amaturul si sa vedem ca printre noi sunt oameni de mare valoare ! Felicitări încă o data Minodor, Emi si echipa! Stima!

KYVzzKB.md.jpg
image hosting

Aprecieri si felicitari pentru toti: organizatori & echipa, jucatori si sustinatori. Se poate desfasura chiar si un concurs A cu plus de departe ;).
Sa ne vedem sanatosi si mai buni nu numai la masa de joc ;)

Felicitări tuturor celor implicați la acest turneu, bravo Emi , a fost frumos, felicitări participanților și câștigătorilor 🏓

Ultima editare:
Sunt profund dezamagit de ceea ce s.a intamplat ieri.
Dimineata cand m.am trezit exact asta mi-a venit in minte: " ce fel de ...oameni pot face asemenea lucruri??
-cineva s-a straduit sa organizeze un turneu.. Timp, responsabilitate, bani .
Jucatorii.. Au venit si au " cules polenul" .
Insa , din pacate, unora nu le-a pasat deloc de munca organizatorilor..ba mai mult.. Si-au dorit sa strice aceasta munca, sa ii defaimeze..
Am 130 de turnee , inafara de cazul cu "doctorul" nici nu am auzit sa se fure ceva la vreun turneu.
De fiecare data cand s.a uitat vreun obiect s-a gasit ..de aceea si suntem o comunitate!
Am inteles ca au disparut si 3 telefoane( unul s.a gasit) .
Nu imi pasa atat de mult de valoarea paletei.. Care mi s-a furat ieri..Ci ma deranjeaza fapta in sine, caracterul celui care a luat-o..
De ce ai vrea sa defaimezi pe cineva care prin efortul de a-si dedica energia ..incearca sa ridice nivelul orasului in primul rand.. Si a jucatorilor totodata.
Aseara, dupa turneu mi-am petrecut inca 2 ore la sediul politiei criminaliste..si trag speranta ca va aparea si faptasul odata cu paleta.
P.s. ( poate pana la verificarea camerelor de supraveghere) - poate pune cineva la dispozitie vreun video ( dintre cei care filmeaza meciuri cu telefoanele mobile- sau chiar domnul care filma cu o camera de mana) - video cu intrarea din coltul din dreapta a salii( cu tribunele din dreapta).
Imi doresc sa ramanem o comunitate unita si sa scapam de acesti indivizi care nu isi gasesc locul intre noi! Sa ne vedem cu bine la masa de joc!
Postarea a fost unită automat:

Tocmai m-a sunat de la Politie.. S.a gasit paleta.

Ultima editare:
Jos cu palaria
KYO1bet.md.jpg
.
Felicitari celori implicati, razesilor , participantilor, spectatorilor, invingatorilor si invinsilor :).
Un Bravo mare finalistilor de la Open, Tanase Gabi si Damian Gelu (y). Era greu dar nu imposibil ☝️ calificarea din superioare cu cei doi ierbari 😆 .
Sa ne vedem cu bine :) !

Un jucator a reclamat disparitia telefonului. Il rog sa anunte daca telefonul a fost gasit!
Mentionez ca, in cadrul turneelor, imi las telefonul fie langa laptop, cand ma ocup de partea tehnica, fie in geanta de concurs, fara a simti vreo presiune deosebita. Este pacat ca eforturile deosebite ale organizatorilor sa fie umbrite de astfel de situatii!

Felicitari organizatorilor! Multumim pt tot!

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus