ÎNCHIS VAND adidasi ADIDAS ptr. sala/sau fac schimb cu tenergy 64

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

marcu vasile

regular contributor
organizator local
Scor reacție
583
Vârstă
60
Locație
Vatra Dornei
AmaTur
VAND adidasi ptr. sala noi .Sunt foarte buni pentru cei cu probleme de genunchi ,sunt speciali .
Marimea este 43 si sunt buni ptr. 42 sau 42.1/2
Eu port 43 si imi trebuiau 43.1/2 sau 44.Nu am stiu si de aceea ii vand sa-mi cumpar alti.
280 de lei.
DORITORII sunt rugati sa sune la telefon 0756258169 sau sa-mi raspunda pe site.MULTUMESC.
Adaug si ceva poze

Ultima editare:
Mă interesează o pereche Butterfly,marimea 42,daca ai de vânzare.Sau poate are un coleg de forum.

Actualizare pret 250 LEI ,cine doreste , cine pofteste , hai nu va inghesuiti.:rolleyes:

ACTUALIZARE PRET SI ESTE ULTIMUL 200 LEI sau primesc si schimburi

La schimb cu o pereche de tenergy 64 marimea 150/157 astept oferte

anunt valabil.
Schimb cu t 64 second vreau o pereche 151/157

Ma intereseaza schimbul.pot sa va dau o t64 neagra , si diferenta in lei [numai sa-mi vina bine pe picior].

Dragule dami adresa sa-i trimit si daca nu-ti vin o sa-i trimiti inapoi ,sau cand vii la concurs la DORNA PE 24 septembrie

Daca nu- i vin bine lui Corneliu ma bag eu la schimb cu lemnul TSP Off si diferenta in bani , eu am 42 1/2 .

Adidasi au aceasta marime si sunt de acord cu schimbul.Ar mai fi o diferenta de 110 lei.Am vazut ca ai doula fete Xiom cat costa ca poate facem schimbul fara sa mai dai vreun ban.?

Ultima editare:
Xioamele sunt patrate la160 lei perechea 85 lei bucata aia neagra e rezervata. Platesc diferenta dar cum facem cu transportul , nu aveti pe cineva care vine la Felix ?

Transportul se poate face prin FAN CURIER si platesc eu transportul meu si tu transportul tau.Referitor la fete as dori pe amandoua Sau platesc eu transportul si nu-ti mai dau nimic pe ambele fete

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus