Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Evidența Legitimați

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • #51
    Aaaaa,și încă ceva io încă sper sa îl pot bate pe Max,Eugen nea Dorel de Csabi ce sa mai zic.
    lemn Primorac carbon
    fete Andro Rasanter R42 ultramax

    Comentariu


    • #52
      Sper sa nu deranjez ,încerc sa mai detensionez atmosfera ,dacă nu ma încadrez bine în peisaj îmi cer scuze
      lemn Primorac carbon
      fete Andro Rasanter R42 ultramax

      Comentariu


      • #53
        Am văzut că se caută tot felul de justificări pt a se scoate jucătorii valoroși din AMATUR ceea ce e o mare nedreptate ,îndepărtăm jucătorii legitimați care ne bat mereu pentru a lăsa locul cui ...?,,Foștilor jucători legitimați care sunt la fel de valoroși " că na vor și ei să ne bată!!! Diferența între legitimații activi și foști legitimați e Nr de ore de antrenament....Am văzut că a elimina o anumită categorie de jucători e numită ,, normalitate" eu zic că adevărata
        ,, Normalitate"e să eliminăm toți jucătorii care au jucat în diviziile B,A,SL de-a lungul timpului....nu? Astfel vom rămâne doar noi cei care am ?nvățat tenis pe ,,maidan". amatori in adevăratul sens al cuv?ntului.Domnule Buzatu am jucat contra dumneavoastră o data la Chiajna, sunteți ft bun m-ați bătut 3-0 deci nu vreau sa mai jucam că a-ți fost legitimat și știți ce e tenisul!!! Bine glumesc eu meditez pt dreptul tuturor de a participa in Amatur legitimați și nelegitimați,mă adresez Conducerii Amaturului sa analizeze aceasta problema lu?nd în considerare excluderea tuturor jucătorilor care au avut legătură cu FRTM sau participarea tuturor fara discriminare.Sper să nu deranjeze opinia mea.
        ​​​​​

        Comentariu


        • #54
          Competitiile sportive și mai ales cele cu caracter oficial au la baza niște principii care sunt valabile în toate sporturile! Unele au fost expuse mai sus de domnul prof Mănoiu care lucrează în domeniu și chiar se ocupa de asa ceva. Dacă nu vreți sa ascultați la un specialist în domeniu at nu ma mai mir de ce lumea asculta de unii preoti, politicieni sau mai știu eu cine care ?i îndeamnă sa nu se vaccineze!
          Culmea e ca asa zișii Antivaccinisti au la copii lor schema completa de vaccinuri facut?!!!!
          Și ca să revenim la Amatur va rog sa vedeți diferența la MP între primul și ultimul clasat la fiecare categorie. Veți avea surpriza sa constatați ca la categ Elite este o diferență de peste 20 pct!!!! iar la celelalte categorii e de numai 10!!! Deci și calculele matematice arata ca diferența dintre primul și ultimul la Elite sunt enorme în comparație cu celelalte categorii..... Numai zic de diferența valorica care se inzeceste! Ca sa fie echilibrat ar treb ca la fiecare categ sa fie ridicata media Mp-ului cu cel puțin 5 pct sau făcută o a 5 a categ (Master) în cazul în care rămân divizionarii!

          Comentariu


          • #55


            Ai trunchiat contextul , scriam acolo ca atata creier in cap au cei ce au hotarat asta cat au si aia care au imbatranit rau si tin sa fie campioni cu orice chip . E parerea mea , nu jignesc pe nimeni , iar cat creier am eu sau nu am iara zic ca nu ma deranjeaza sa aproximeze fiecare ... cat am , cat nu am asta e , ideea e sa nu ma fac de ras ca domnul Buzatu Vasile de exemplu cu smiorcaielile d-lui ...
            Blade DHS PG 2
            FH: DHS Hurricane 3
            BH: Stiga Airoc Astro M

            Comentariu


            • #56
              Interesant, daca un jucator (gen d nul Buzatu) a jucat 10,20,30 de ani in mod organizat, profesionist, ca junior la un club, apoi divizionar, dar acuma se hotareste ca din 2022 sa nu mai participe in nicio divizie, el devine amator si poate juca in Amatur cu AMATORII, care nu au fost NICIODATA legitimati, dar din pasiune, cu antrenamente, cum au putut si au stiut ei au progresat, ba vor sa-si masoare acuma fortele si in divizie.Numai ca ATENTIE, acesti amatori nu mai au acum dreptul sa joace in Amatur, devin profesionisti! De asemenea un copil care joaca de 3,4 ani la un club si e dus de clubul respectiv la meciuri in divizie sa capete experienta, sau de umplatura, automat devine profesionist si afara cu el din Amatur.
              Eu nu mai inteleg nimic, atunci drept si corect ar fi ca absolut toti cei care au fost odata legitimati sa nu mai aiba drept de joc in Amatur.
              Pai ce sanse am eu intr-un meci intre mine(am inceput tenisul la 38 de ani, il joc dupa ureche si youtube) si un jucator care a fost legitimat,fost divizionar, care a practicat tenisul intr un club 10,20,30 de ani? Daca respectivul din 2022 nu mai merge la divizie, se considera a fi un MECI INTRE AMATORI? Corect e sa fie eliminati si ei din Amatur. Cu ei nu avem adevaratii amatori sanse, afara cu ei va rog, daca e doar ptr amatori Amaturul, apai asa sa fie.
              Suntem intr-o situatie ridicola, eliminam valorile actuale ca sa ajunga cei mai valorosi tot "profesionisti", jucatori fost legitimati, care au practicat tenisul in mod organizat, profesionist multi ani,fosti divizionari, doar ca momentan poate sunt depasiti sau nu mai au asa chef de antrenament sau nu mai vor in nicio divizie sau ar vrea dar nu au momentan nicio echipa. Acestia devin peste noapte AMATORI? E corect?

              Comentariu


              • #57
                Aveți perfecta dreptate TOTI JUCĂTORII care au fost legitimați și în trecut ar trebui sa fie eliminați (că să fie corect )din AMATUR!!!Din punctul meu de vedere ar trebui ca toți cei care doresc sa participe indiferent că sunt sau nu legitimați sa o poată face.Eu unul mă gândesc dacă voi mai participa la turnee unde vor participa foștii legitimați in cazul in care legitimații nu mai au voie.Sau voi refuza sa joc contra lor .De ce să mă bată foștii legitimați că știu tenis ca și legitimații? Prefer să mă bată un amator adevărat! Sper că CD să ne lămurească de ce e nevoie ca sa schimbe regulile .Era vb pe aici de un profesor de sport care zicea că nu e corect cum e acum ,eu doar atât îl întreb oare după ce nu va mai profesa nu va mai fi la fel de bun profesor ?La fel și cu foștii legitimați ,nu mai au legitimații valide dar sunt tot ei care știu tenis.

                Comentariu


                • #58
                  Așa ar trebui să se întâmple și în AMATUR!!! Este nedrept pentru anumiți amaturisti să fie eliminați de jucători profesioniști! Asta s- -a reglementat la nivelul ciclului liceal și gimnazial!!!
                  Blade - Timo Boll ZLF - OFF
                  FH - Xiom Sigma II Pro
                  BH- Xiom Sigma II Pro

                  Comentariu


                  • #59
                    Domnu Claudiu Manoiu, aici nu suntem elevi, suntem comunitatea pasionatiilor de tenis din Romania, cu mic cu mare, tineri si batrani, barbati si femei, mai buni sau mai slabuti, unii am descoperit recent tenisul de masa, unii de ceva timp, dar cu totii IMPREUNA formam aceasta frumoasa comunitate numita Amatur! Ne uneste pasiunea ptr tenis si dorinta de a juca cu cat mai multa lume, din cat mai multe orase, ptr asta facem n km, ne bucuram de joc si de tenis, ne bucuram ca exista Amatur. Dc vreti unii sa stricati, sa eliminati pe n si y din x motive, frustrari si capricii? Eu cred ca avem cu totii loc in Amatur!

                    Comentariu


                    • #60
                      Ideal ar fi ca elitistii care nu sunt legitimati, sa poata decide prin vot, situatia celor legitimati. In orice democratie minoritatea se supune majoritatii. In Amatur cred ca deciziile se iau de CD, cu consultarea sau nu si a coordonatorilor zonali(Eu as prefera ca deciziiile importante sa fie luate impreuna si cu coordonatorii zonali). Alta problema, mai spinoasa(ce afecteaza toti amaturisii), ce facem cu turneele B, contorizam MP? sau revenim la situatia anterioara. Adica sa putem sa ne bucuram de joc fara sa ne stresam ca ne scade MP...plus ca mai puteam juca toti la gramada....si iti mai poti masura fortele si cu alte categorii. Noi ca simpli membri ne expunem opiniile si respectam regulamentul in vigoare. Sarbatori Fericite si Linistite, la toata lumea!

                      Comentariu


                      • #61
                        Vad ca nu vreți sau nu puteți înțelege ca în întreaga societate civilizata competitiile sportive se desfășoară pe baza criteriilor de performanță, vârstă, greutate etcSi în tenisul de masa treb procedat la fel. Divizionarii pot sa joace în Amatur cu acordul conducerii dar într-o categorie separată. Dacă unii din amatori vor sa joace cu ei nu au decât! Se înscriu acolo.... Simplu!

                        Comentariu


                        • #62
                          Postat în original de buzatu vasile Vezi post
                          Vad ca nu vreți sau nu puteți înțelege ca în întreaga societate civilizata competitiile sportive se desfășoară pe baza criteriilor de performanță, vârstă, greutate etcSi în tenisul de masa treb procedat la fel. Divizionarii pot sa joace în Amatur cu acordul conducerii dar într-o categorie separată. Dacă unii din amatori vor sa joace cu ei nu au decât! Se înscriu acolo.... Simplu!
                          Si daca amatorii adevarati nu vor sa joace cu profesionistii actuali neligitimati sau fost legitimati, ca d voastra de exemplu? Atunci ar trebui sa faceti un Amatur sau categorie separat ptr fostii jucatori profesionisti, divizionari, actualmente nelegitimati sau retrasi din activitate. Asa ar fi corect, nu?
                          1-Hobby, 2-avansati, 3-open, 4-elite, 5-fostii legitimati, 6- actualii legitimati, PLUS separat masculin si feminin, fiindca nu e corect ca doamnele sa se dueleze cu barbatii, nu asa ar fi corect domnule Buzatu?

                          Comentariu


                          • #63
                            Postat în original de neluturap Vezi post
                            Si daca amatorii adevarati nu vor sa joace cu profesionistii actuali neligitimati sau fost legitimati, ca d voastra de exemplu? Atunci ar trebui sa faceti un Amatur sau categorie separat ptr fostii jucatori profesionisti, divizionari, actualmente nelegitimati sau retrasi din activitate. Asa ar fi corect, nu?
                            1-Hobby, 2-avansati, 3-open, 4-elite, 5-fostii legitimati, 6- actualii legitimati, PLUS separat masculin si feminin, fiindca nu e corect ca doamnele sa se dueleze cu barbatii, nu asa ar fi corect domnule Buzatu?
                            Și at de ce mai ținem celelalte categorii? Hai la grămadă cu toții! Juma dimineața și juma după masa și seara finalele!
                            Repet încă o data: Toți divizionarii actuali înregistrați SL. div A și B treb sa între la o categ separata! Cine vrea din Amatori sa joace acolo nu are decât. Dacă sunteți elitist at e foarte simplu dacă sunteți mai "jos" cred ca intervenția d-vstră nu-și are rostul! Anul asta a fost un caz când un divizionara a ieșit campion județean la Elite cu o singura perticipare la turnee! A profitat de Mp-ul mare și încă vreo 2,3 ani de-acum încolo cât tine virusul o sa fie tot asa! Credeți ca ar fi normal sa predea titluri?

                            Comentariu


                            • #64
                              Se pot face lucruri simple, cum ar fi ca divizionarii A sau Super liga sa nu mai poata fi campioni judeteni de ex. sau sa nu poata participa la Turneul Final si R daca nu au un nr. de turnee jucate, etc. Se pot gasi solutii.
                              Dar va repet intrebarea, e corect ca un amator adevarat sa joace cu cei ca d voastra, fost profesionisti, divizionari 10,20,30 de ani dar care acum pozeaza in amatori? Nu ar fi corect ca acestia sa joace intr o categorie separata si amatorii care vor sa joace cu ei sa se inscrie acolo? Doar este ideea d voastra,nu?

                              Comentariu


                              • #65
                                Catre CD - va rog sa luati in considerare propunerea domnului Buzatu, ca toti actualii divizionari B, A si Superliga, dar si FOSTII, sa joace intr- o categorie separata, iar amatorii care vor sa joace cu ei, sa se inscrie acolo. Ca sa nu intre orice amator am putea sa l conditionam la mp, sa aiba minim 33 sau 20 de exemplu. Iar la categorie am putea sa-i spunem ELITE.

                                PS- scuze, parca chiar exista asa ceva in Amatur, nu? Adica vrem ceva ce este? Am ajuns de unde am plecat? Adica atata tam tam ptr ce? Toata problema e defapt sa i interzicem la x si y sa joace fiindca sunt mai buni ca z sau v. Vrem sa ne debarasam de cei buni, sa ne ramana placerea sa jucam si sa-i batem doar pe cei mai slabi. Dar am o propunere d nule Buzatu, daca nu vreti meciuri tari si adversari mai buni, care sa va invinga, haideti la avansati, d voastra o sa aveti placerea sa castigati si noi placerea sa jucam cu profesionisti ca d voastra!

                                Comentariu


                                • #66
                                  Putem chiar mai mult ... nu doar cei mai sus mentionati, dar si cei care se antreneaza cu acestia ... la sala, in parc, la bere ... chiar si daca doar povestesc despre tenis, cine stie ce smecherii pot invata din auzite si apoi sa vina sa ni le aplice noua, amatorilor ...
                                  TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

                                  Comentariu


                                  • #67
                                    Postat în original de ClaudiuManoiu Vezi post
                                    Așa ar trebui să se întâmple și în AMATUR!!! Este nedrept pentru anumiți amaturisti să fie eliminați de jucători profesioniști! Asta s- -a reglementat la nivelul ciclului liceal și gimnazial!!!
                                    Incredibil...
                                    Chiar dvs?
                                    Păcat de meserie!

                                    Comentariu


                                    • #68
                                      Postat în original de Ion Marius Vezi post

                                      Incredibil...
                                      Chiar dvs?
                                      Păcat de meserie!
                                      Vad ca te-a convins și Claudiu ca nu e "Cine știe ce brânză"

                                      Comentariu


                                      • #69
                                        Postat în original de neluturap Vezi post
                                        Catre CD - va rog sa luati in considerare propunerea domnului Buzatu, ca toti actualii divizionari B, A si Superliga, dar si FOSTII, sa joace intr- o categorie separata, iar amatorii care vor sa joace cu ei, sa se inscrie acolo. Ca sa nu intre orice amator am putea sa l conditionam la mp, sa aiba minim 33 sau 20 de exemplu. Iar la categorie am putea sa-i spunem ELITE.

                                        PS- scuze, parca chiar exista asa ceva in Amatur, nu? Adica vrem ceva ce este? Am ajuns de unde am plecat? Adica atata tam tam ptr ce? Toata problema e defapt sa i interzicem la x si y sa joace fiindca sunt mai buni ca z sau v. Vrem sa ne debarasam de cei buni, sa ne ramana placerea sa jucam si sa-i batem doar pe cei mai slabi. Dar am o propunere d nule Buzatu, daca nu vreti meciuri tari si adversari mai buni, care sa va invinga, haideti la avansati, d voastra o sa aveti placerea sa castigati si noi placerea sa jucam cu profesionisti ca d voastra!
                                        Domnule Neluturap! vad ca dumneavoastră, unul de pe la Brăila care se crede "cașcaval" și încă vreo doi tot "o dați" cu" ți-e frică să joci cu cei mai buni". Deviza voastră e "sa joci mai sus sa câștigi experienta"
                                        Întrebarea mea e urmatoarea: VOI DE CE VREȚI SA JUCAȚI MAI JOS?????? Sunteți cu experienta la "maxim" și acum vreți sa o predați? Sau e altceva mai rușinos?

                                        Comentariu


                                        • #70
                                          Postat în original de buzatu vasile Vezi post

                                          Domnule Neluturap! vad ca dumneavoastră, unul de pe la Brăila care se crede "cașcaval" și încă vreo doi tot "o dați" cu" ți-e frică să joci cu cei mai buni". Deviza voastră e "sa joci mai sus sa câștigi experienta"
                                          Întrebarea mea e urmatoarea: VOI DE CE VREȚI SA JUCAȚI MAI JOS?????? Sunteți cu experienta la "maxim" și acum vreți sa o predați? Sau e altceva mai rușinos?
                                          Eu atata pot, asta e momentan valoarea mea, nu pot juca mai "sus" fiindca iau bataie zdravana de la "amatori" ca d-voastra, care au inceput tenisul in mod organizat de mici copii,au jucat ani buni sau zeci de ani la cluburi, in divizii, dar care nu mai joaca de un an sau de la anu in nicio divizie si au devenit brusc peste noapte "amatori", au uitat si tenisul, joaca deja ca niste amatori si striga acuma afara cu legitimatii. Dar dc afara doar cu legitimatii actuali si nu si cu cei care au fost odata legitimati precum d voastra? E corect si fairplay din partea lor sa-si masoare fortele doar cu amatorii adevarati asa ca mine ?? ? Sau corect si normal este ca toti cei FOSTI sau ACTUALI legitimati sa si masoare fortele intre ei, iar amatorii care ajung la un anumit nivel, se pot inscrie si ei. Cam asta e si ideea d voastra,nu? Dar exact asa ceva e Elite! Si atunci ce nu va convine? Sa intelegem si noi. Cu ce e mai deosebit un legitimat actual fata de un fost legitimat precum d voastra? Dimpotriva, sunt f multi fosti legitimati mai buni ca actualii legitimati! Si mai sunt amatori adevarati care joaca in divizii si profesionisti o viata in tenis care acuma se dau amatori. Chiar nu observati cat de ridicola e situatia?
                                          Mai bine fiti sincer si spuneti pe sleau, ca vreti sa ii eliminati pe Simon, Marchis, Mutrescu si inca cativa care va bat pe d voastra iar restul legitimatiilor pe care ii puteti bate, pot sa ramana in Amatur.
                                          Ma deranjeaza stilul asta romanesc, sa facem praf tot ce e bun. In loc sa vrem sa progresam, sa devenim noi mai buni, e mai simplu sa scapam de cei buni,asa mediocrii nu o sa mai fie eclipsati, o sa fie ei cei mai buni. Mentalitate comunista-elitele la canal si-n puscarii, doar asa mediocrii vor fi primii si ei.

                                          Comentariu


                                          • #71
                                            Postat în original de neluturap Vezi post
                                            Mai bine fiti sincer si spuneti pe sleau, ca vreti sa ii eliminati pe Simon, Marchis, Mutrescu si inca cativa ....

                                            Este o glumă!? Există o explicație, părerea mea ..suntem geloși pe FRTM si vrem să fie ai noștri 100%. Amatur-ul fiind mai frumos ca FRTM îi determinăm să renunțe acolo și să vină definitiv aici. Este doar o încercare, să vedem dacă ține.

                                            Apropo, Vasile Buzatu, chiar a fost legitimat? În ce an/divizie?

                                            Hobby: Motoare si ski !
                                            http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

                                            Comentariu


                                            • #72
                                              Postat în original de neluturap Vezi post
                                              Eu atata pot, asta e momentan valoarea mea, nu pot juca mai "sus" fiindca iau bataie zdravana de la "amatori" ca d-voastra, care au inceput tenisul in mod organizat de mici copii,au jucat ani buni sau zeci de ani la cluburi, in divizii, dar care nu mai joaca de un an sau de la anu in nicio divizie si au devenit brusc peste noapte "amatori", au uitat si tenisul, joaca deja ca niste amatori si striga acuma afara cu legitimatii. Dar dc afara doar cu legitimatii actuali si nu si cu cei care au fost odata legitimati precum d voastra? E corect si fairplay din partea lor sa-si masoare fortele doar cu amatorii adevarati asa ca mine ?? ? Sau corect si normal este ca toti cei FOSTI sau ACTUALI legitimati sa si masoare fortele intre ei, iar amatorii care ajung la un anumit nivel, se pot inscrie si ei. Cam asta e si ideea d voastra,nu? Dar exact asa ceva e Elite! Si atunci ce nu va convine? Sa intelegem si noi. Cu ce e mai deosebit un legitimat actual fata de un fost legitimat precum d voastra? Dimpotriva, sunt f multi fosti legitimati mai buni ca actualii legitimati! Si mai sunt amatori adevarati care joaca in divizii si profesionisti o viata in tenis care acuma se dau amatori. Chiar nu observati cat de ridicola e situatia?
                                              Mai bine fiti sincer si spuneti pe sleau, ca vreti sa ii eliminati pe Simon, Marchis, Mutrescu si inca cativa care va bat pe d voastra iar restul legitimatiilor pe care ii puteti bate, pot sa ramana in Amatur.
                                              Ma deranjeaza stilul asta romanesc, sa facem praf tot ce e bun. In loc sa vrem sa progresam, sa devenim noi mai buni, e mai simplu sa scapam de cei buni,asa mediocrii nu o sa mai fie eclipsati, o sa fie ei cei mai buni. Mentalitate comunista-elitele la canal si-n puscarii, doar asa mediocrii vor fi primii si ei.
                                              Ori e prea târzie ora ca să va înțeleg ori bateți câmpii! Am jucat eu în tinerețe la vre-un club? sau am fost legitimat chiar ca și copil undeva?
                                              Vedeți ca sunteți dezinformat total.
                                              Sunteți orbit de "slabi, mediocrii sau buni" Chiar dumneavoastră în rândurile de mai sus i-ați ierarhizat! În societatea civila exista șefi și subordonați. bun și rai. alb și negru. creștini și atei, rai și buni și putem sa continuam la nesfârșit. Și în sport care se practica în gimnaziu sau licee, universități sau cluburi. la nivel național sau internațional de amatori sau profesioniști exista ierarhii de valori bazate pe competente, abilități, vechime, vârstă etc.
                                              D-nul Toma Florin îmi spunea la Turneu Final de la Cheile Gradistei ca de ce ma vait! ca eu bat trei-sferturi din divizia B! I-am raspuns ca nu a înțeles nimic,ca nu era vb de mine în special ca era vb de colegii de la Elite de pe la jumătatea clasamentului în jos! Cum vi se pare domnilor acest aspect: vine omul la tenis sa joace sa se distreze și dacă se poate sa și progreseze! Ca sa te distrezi trebuie sa joci, ca să joci trebuie sa platesti(drum, mâncare taxe) ca să mai progresezi puțin tr sa joci cât mai multe meciuri.,ca să joci mai multe meciuri treb sa mai și câștigi câteva,.... dacă nu, vei pleca acasă și nedistrat și neprogresat și cu banii luați! Cazi în grupa inferioara cu doi profesioniști, un fost profesionist ești al patrulea și ai speranțe ca îl bați pe ultimul și mai joci măcar un meci în plus în eliminatorii sau doua, trei în grupa superioara. Dar surpriza locul 5 e ocupat de un jucător cu mp 0 dar pe care îl cheamă Bordea Mihnea. Numele nu îți spune nimic decât atunci când se termina meciul cu el și nu înțelegi ce s-a întâmplat. Afli cu stupoare după 3-400 km făcuți când aj acasă și răsfoiești Amatur ul ca și ala e Divizionar!
                                              Pai e corect domnilor!

                                              Comentariu


                                              • #73
                                                Noapte buna! Eu promit sa nu mai comentez la acest subiect. Spor la antrenamente!

                                                Comentariu


                                                • #74
                                                  Postat în original de buzatu vasile Vezi post

                                                  Ori e prea târzie ora ca să va înțeleg ori bateți câmpii! Am jucat eu în tinerețe la vre-un club? sau am fost legitimat chiar ca și copil undeva?
                                                  Vedeți ca sunteți dezinformat total.
                                                  Sunteți orbit de "slabi, mediocrii sau buni" Chiar dumneavoastră în rândurile de mai sus i-ați ierarhizat! În societatea civila exista șefi și subordonați. bun și rai. alb și negru. creștini și atei, rai și buni și putem sa continuam la nesfârșit. Și în sport care se practica în gimnaziu sau licee, universități sau cluburi. la nivel național sau internațional de amatori sau profesioniști exista ierarhii de valori bazate pe competente, abilități, vechime, vârstă etc.
                                                  D-nul Toma Florin îmi spunea la Turneu Final de la Cheile Gradistei ca de ce ma vait! ca eu bat trei-sferturi din divizia B! I-am raspuns ca nu a înțeles nimic,ca nu era vb de mine în special ca era vb de colegii de la Elite de pe la jumătatea clasamentului în jos! Cum vi se pare domnilor acest aspect: vine omul la tenis sa joace sa se distreze și dacă se poate sa și progreseze! Ca sa te distrezi trebuie sa joci, ca să joci trebuie sa platesti(drum, mâncare taxe) ca să mai progresezi puțin tr sa joci cât mai multe meciuri.,ca să joci mai multe meciuri treb sa mai și câștigi câteva,.... dacă nu, vei pleca acasă și nedistrat și neprogresat și cu banii luați! Cazi în grupa inferioara cu doi profesioniști, un fost profesionist ești al patrulea și ai speranțe ca îl bați pe ultimul și mai joci măcar un meci în plus în eliminatorii sau doua, trei în grupa superioara. Dar surpriza locul 5 e ocupat de un jucător cu mp 0 dar pe care îl cheamă Bordea Mihnea. Numele nu îți spune nimic decât atunci când se termina meciul cu el și nu înțelegi ce s-a întâmplat. Afli cu stupoare după 3-400 km făcuți când aj acasă și răsfoiești Amatur ul ca și ala e Divizionar!
                                                  Pai e corect domnilor!
                                                  Ce treaba ai tu cu Mihnea Bordea?Eu zic sa te mai gandesti atunci cand dai exemple !!

                                                  Comentariu


                                                  • #75
                                                    Postat în original de Dumitrescu Cornel Vezi post

                                                    Ce treaba ai tu cu Mihnea Bordea?Eu zic sa te mai gandesti atunci cand dai exemple !!
                                                    Am Cornele ca joaca în div A și a întrat la concurs cu 0 pct MP!!!!!!!!!! i_a privat de șansă de a accede în superioare pe ultimii elitisti din grupă! Pai e normal???????? Ala de pe poziția 4 în gr de 5 spera și el săracul ca poate îl bate pe nr 5 dar când colo 5-ul joaca în div A!!!!!!! Div B joaca la open, div A întra în grupe cu 0 pct MP?????? Pai e normal? Nu am nimic cu Bordea doar ca la el s-a întâmplat duminica! Ce contează ca nu a mai jucat în Amatur???? Vine din div A cu 0 pct MP și at penultimul din grupa ce zice???? L-au dat la "Lei". Nu e vb de titluri e vb de bunul simt de a încerca cât de cât sa joci câteva meciuri în plus și te trezești ca și aia din fata ta în grupa și aia din spatele tău îți rupe capul! Dacă era după mine îi scoteam pe toți. Rămâneau doar Amatorii.

                                                    Comentariu

                                                    Who has read this thread:
                                                    Procesare...
                                                    X