tycutz
organizator tehnic
Venim cu trenul pana la urma.O sa ajungem in jurul orei 06:30 in gara de nord.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Veniti toti cei 5 care ati anuntat anterior?tycutz a spus:Venim cu trenul pana la urma.O sa ajungem in jurul orei 06:30 in gara de nord.
horia a spus:plec la 7 din ploiesti si daca nu intalnesc obstacole gen politie vin direct la gara
Hades a spus:Ma primiti si pe mine la turneu? Am avut ceva probleme si nu am stiut sigur pana acum daca pot sa merg sau nuStiu ca e cam tarziu dar n-am avut ce face. Am fost ca vremea de data asta
![]()
Ar trebui facut un topic separat cu aceasta veste,si ar trebuie gasita o modalitate prin care toti concurentii sa fie anuntati de schimbarea locatiei...eventual intalnirea sa aiba loc tot la stirom,si de acolo toti sa mearga impreuna sala din Tineretului!DMS a spus:ATENTIE !
S-a produs o modificare in cea ce priveste sala de desfasurare a concursului.
Din cauza ca conducerea nu a fost anuntata , turneul nu mai poate avea loc la Stirom si se muta la sala la Tineretului strada Primo Nebiolo nr.1 (intre Muzeul satului si Institutul Agronomic) .
Cu parere de rau... asta e situatia , dar ne vom descurca si acolo , va fi bine .