Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Zalău răspunde prezent prin cei 4 jucători clasatietrus florin-elite,husa gelu-open,breje marin-avansați și muresan carmen-începători,4 meniuri si 2 tricouri XXL,1 tricou X ,si un tricou L.multumesc
încă de la început am spus despre acest turneu ca este o idee foarte bună și ca vom fi prezenți și noi cei de la Tulcea. Din păcate, deocamdată mai mulți jucători au spus pas din diverse motive, motivul principal fiind distanta foarte mare (600 km care se parcurg în aproximativ 10-12 ore plus costurile destul de mari cu aceasta deplasare). Poate, dacă turneul A+ de la Bacău nu ar fi fost în aceeași luna cu aceasta competiție, ar fi fost mai bine (părerea mea).
Despre participarea echipei din Tulcea pot sa spun ca ne "chinuim" sa facem o echipa. în momentul de față cei doi jucători pe care ii avem la Elite nu vor/pot sa participe, am luat în calcul varianta sa venim cu 2 jucători de Open, însă nici aici nu prea vrea nimeni din primii 5 sa vina, rămâne sa stabilim în timp util dacă vom reuși sau nu sa facem deplasarea și vom anunță acest lucru.
P. S. Și primul jucător de la Avansați, la fel și primul de la începători nu vor/pot participa.
Ma ofer sa particip la avansati pt colegii din Tulcea. Eu am 1km pana la sala dar nu am prins echipa Bistrița!