AmaTur: Turneu S BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup 2019", Bistrița - 31.08.2019

Mai sunt 25 de zile pana la prima editie a BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup, competitie organizata de Butterfly Romania in colaborare cu Amatur Romania si www.tenisdemasa.ro.
Pe langa mult asteptatele intalniri inter-judetene care, suntem siguri, vor fi extrem de spectaculoase, pe data de 31 august 2019 vom avea si 4 extrageri "1 din 42", cate una pentru fiecare categorie.
Daca la Incepatori premiul tombolei este un lemn Butterfly Andrei Mazunov semnat de Adi Crisan, la Avansati lemnul Butterfly Freitas ALC a fost semnat de Marcos FREITAS iar la Open starul portughez Tiago APOLONIA ne-a semnat lemnul Butterfly care ii poarta numele, a sosit momentul sa cunoastem premiul tombolei jucatorilor de la Elite.
-----------
Asa ca... Doamnelor, domnisoarelor si domnilor!��
Legenda tenisului de masa german, european si mondial, Timo BOLL, a semnat lemnul Butterfly Timo Boll ALC care va fi premiul tombolei "1 din 42" rezervata sportivilor din categoria Elite!!!
-----------
Multumim Adi, Marcos, Tiago si Timo!
-----------

4tb.jpg

Nu scriu sa ma aflu in treaba ! Competitia a fost anuntata din timp . Este problema liderilor ( sau absenta lor ) ,faptul ca un judet nu este reprezentat la bistrita . ...asa ca nu mai " maraiti " pe la colturi !

CLUJUL:
In ordinea crescatoare a burtilor ,dar invers proportional cu valoarea jucatorilor,avem:M,L,XL,2XL.Cat despre meniuri,se doresc 6.Nu va spun care mananca mai mult.

?n urma consultărilor,vă anunț că în Constanța nu s-au găsit jucători care au disponibilitatea de a participa.
Vă dorim mult succes.

Daca pana pe data de 15 august 2019 echipa din Constanța nu se va inscrie atunci judetul Iași va putea inscrie si a doua echipa.
Sumanaru Catalin, Ciortescu Cristi, Donisan Costel si Stavarache Florentin.

Harghita:
M-L-XL-XXL / 4.

Later edit:

Adineauri m-am uitat la un tricou Butterfly pe care il am de prin 2009, si daca tricourile pentru care ati solicitat marimile sunt conform acelorasi categorii de marimi, Va rog sa folositi in loc de enumerarea de mai sus urmatorul raspuns:

Harghita:
M-M-L-XXL / 4.

Va multumesc frumos.

Ultima editare:
Botoșani:

Valcu Alin - (L)
Corneanu Sorin (3XL) (daca sunt marimi REGULAR atunci 2XL. Multumesc.)
Salavastru Petru (M)
Zamfirache Ioan (XL)

Ultima editare:
Buna seara. Buzăul se pare ca nu va participa ,deoarece numai Bianca e doritoare. Asta e,poate la anul. Mult succes organizatorilor si participantilor!

Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk

Dacă se aducea pizza si participa Vladut știam deja răspunsul :)
CLUJUL:
In ordinea crescatoare a burtilor ,dar invers proportional cu valoarea jucatorilor,avem:M,L,XL,2XL.Cat despre meniuri,se doresc 6.Nu va spun care mananca mai mult.

Bacău:
Ciubotariu A,Barsa,Fotia,Sisca
XXL-1 XL-1 L-2
4 meniuri

Buna seara. Buzăul se pare ca nu va participa ,deoarece numai Bianca e doritoare. Asta e,poate la anul. Mult succes organizatorilor si participantilor!

Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk

Daca pana pe data de 15 august 2019 Buzăul nu va inscrie echipa, judetul Sibiu poate inscrie si cea de-a doua echipa:
Daneliuc Gabi, Negrean Ioan, Bozosan Petre si Kondort Dan.

Judetele inscrise pana acum:
map03.jpg

Ultima editare:
S-a unit si echipa judetului Valcea prin Nemteanu Victor - incepatori.
Asadar - Barbu Dan - elite - L.
- Popescu Remus - open -L.
- Lupsa Bogdan - avansati - XXXL.
-Nemteanu Victor - incepatori - XXL.
Patru meniuri.

Buna ziua...Brașovul va participa la turneu cu echipa calificata: Roman Iulian (Tricou L); Stefan Patrick (M); Loghin Florin (L) si Malene Petru (L)...4 meniuri...va multumim

Din Prahova participa urmatoarea echipa:

*****************....elite.....xxxl
Corbu Darius.....open.....M
Nitu Serban.....avansati......xxl
Lambru Iustinian.....incepatori....xl

4 meniuri

Va multumim

WOW! Ce turneu va fi la Bistrița! Ce meciuri vom vedea! Favoritii nr. 1 ai BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup 2019 au confirmat participarea in formula completa!
------------
Vor reusi brasovenii sa-si respecte statutul de prim-favoriti? Ce echipa va cuceri trofeul? Care vor fi cei patru norocosi ai tombolelor "1 din 42"?
-------------
Mai e atat de putin pana vom afla raspunsurile la toate intrebarile.
-------------
Intram in ultima saptamana in care echipele calificate se mai pot inscrie. Pana acum sunt inscrise 24 de echipe.
------------
map04.jpg

Bistrița:

Nistor Dorel, Parcalab Mihai, Damian Mircea, Damian Vasile

L, L, L, XL
3 meniuri ... plus 1 pt. mine.

Bună seara .

Tare îmi pare rău ca nu am cum sa ajung la acest regal tenisistic . Deși sunt ? in cărți ? tre? să merg cu familia in concediu .

Mă gîndesc că Turneul ăsta n-ar fi rău să se desfășoare undeva prin preajma Turneului Final ( ma refer ca dată ) ..... e tot un fel de întâlnire a Campionilor . Ar fi interesantă o concentrare a ? elitelor ? la sf?rșitul anului in 2 turnee diferite .

Concluzie - turnee importante ( A+ , A+ Regional , Turneu Echipe ) ar fi bine să nu fie programate in perioade obișnuite pentru concedii (1 Iulie - 15 Septembrie ) . E doar o părere .

Vă urez distracție maximă !
Idea unui astfel de turneu este minunata !

Back
Sus