AmaTur: Turneu S BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup 2019", Bistrița - 31.08.2019

Sorine ,regularul ala ce inseamna ca nu inteleg ,un meniu si un tricou in plus:chuncky::very_drunk:

Tricourile de la Butterfly sunt "ceva mai slim", regular e mai pentru pufosi, asa ca mine (cica marimi normale). Nu vreau sa mi se vada suncile de frica sa nu starnesc invidie printre jucatori. :glee: (Doamne, dar tu la ce gandii cand citii "regular"? ...obraznicatura mica ! :devilish: ) :pride:

Ultima editare:
Sibiu confirma Participarea. Govoreanu F., Migea C., Bozosan P. și Frățilă D.

Și echipa a doua a Sibiului dorește sa participe. Așteaptă avizul organizatorilor.

Echipa Aradului:
Avram Victor / M / meniu
Kaposta Victor / L / meniu
Fekete Istvan / L / meniu
Gligor Paul / XXL / meniu

Galați

Galați

Team Galați - Mp=81,59

Elite: Voinea Sorin Mp=34,00, Mărime L;
Open: Stolearenco Igor Mp=27,06, Mărime L;
Avansați: Giosan Marcel Mp=13,18, Mărime XXL;
începători: Portase Daria Mp=7,35, Mărime S.

+ 4 meniuri!

Greu s-a legat echipa!
La Elite:
1.Chiscop Bogdan - Vacanță;
2.Radu Costică - Ocupat;
3.Zarinschi Catalin - Bodybulding;
4.Wischegg Robert - Se ?nsoară pe 31 cu Nela (Casă de piatră);
5.Arion Costel - consemnat la unitate/domiciliu :);
6.Pintilie Nela - se mărită pe 31 cu Robert (Casă de piatră);
7.Voinea Sorin - Prezent.
La Open:
1.Capus Giani - declinat oferta;
2.Stolearenco Igor - prezent.
La Avansați:
1.Bejan Alexandru - e la București (prea departe);
2.Amarinei Sorin - și-a rupt paleta aseară;
3.Bizga Romeo - accident de bicicletă;
4.Hulpan Cristi - declină oferta;
5.Ceobotaru Daniel - declină oferta;
6.Budescu Marian - declină oferta;
7.Giosan Marcel - prezent.
La începători:
1.Portase Daria - Prezent

Echipa Tulcea

Elite: Gherasim Iulian - mărime M
Open: Evtei Vasile - mărime L
Avansați: Ivan Adrian - mărime L
începători: Fedot Valentin - mărime XL

+ 4 meniuri

Suceava
Ursulean FL
Ursulean V
Sofian C
Grusca N
3 M. 1 L
4 meniuri

Din echipa Iași-ului lipsește jucătorul de la Open ... si dacă aveți a doua echipă vă rog să o nominalizați ... sau să redistribuim locul în timp util ...

Din echipa Iași-ului lipsește jucătorul de la Open ... si dacă aveți a doua echipă vă rog să o nominalizați ... sau să redistribuim locul în timp util ...

Participa cu doua echipe..La Elite vor merge Albu si Sumanaru,la Av II-Donisan ,Incep II-Stavrache..Nu au lamurit inca Openul I si II

100% venim cu 2 echipe. Avem totul confirmat mai puțin un jucător de la open. Așteptăm confirmarea lui Nicolaiciuc, Ciortescu a confirmat deja, iar în caz ca Nicolaiciuc nu vine, Macovei a confirmat și el. Mai devreme de 15 nu știe dacă poate merge sau nu!

Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk

Modificare mărime tricou pentru Fedot Valentin - Tulcea - începători XXL în loc de XL. Mulțumesc!

Modificare marime tricou:
Covasna: in loc de XXL -> XXXL ( restul neschimbat)
Multumim,,

Later edit:

Adineauri m-am uitat la un tricou Butterfly pe care il am de prin 2009, si daca tricourile pentru care ati solicitat marimile sunt conform acelorasi categorii de marimi, Va rog sa folositi in loc de enumerarea de mai sus urmatorul raspuns:

Harghita:
M-M-L-XXL / 4.

Va multumesc frumos.

Nu sunt sigur ca Florin a primit mesajul meu privind Later Edit, si vad ca si altii vin cu rectificari, deci copiez si aici schimbarile solicitate.

Si, apropo, fiind Butterfly Cup 2019, ma gandesc ca pot economisi o alta postare la sectiunea comerciala a tenisdemasa.ro, intrebandu-va daca veti avea cumva in stoc Tackiness Chop II rosu 1,9. Fanul meu Ciobanu Gabriel ar fi sigur fericit daca n-ati putea sa ma serviti cu acest soft ale carui exemplare ma servesc fidel din august 2009. :)

Back
Sus