AmaTur: Turneu S BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup 2019", Bistrița - 31.08.2019

Iași confirma participarea cu următoarele echipe:

ECHIPA 1:
Elite: Albu Vlad (3XL)
Open: Ciortescu Cristi(XL)
Avansati: Dior Dorin (L)
începatori: Barabancea Lili (XL)
*3 meniuri*

ECHIPA 2:
Elite: Sumanaru Catalin (M)
Open: Macovei Cristi (L)
Avansati: Donisan Costel (XL)
începători: Marin Doru (XL)
*4 meniuri*

Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk
Ciortescu Cristi dorește mărimea 2XL la tricou! Am scris eu greșit!

Imi pare rau ca nu pot veni ca jucător, dar vreau sa pun si eu umărul la binele CONCURSULUI si voi participa ca arbitru.
Marcu Vasile-arbitru pana la sfarsitul concursului.

In grupuri nu se pune intrebarea - cine se duce la Bistrița ? Ci - hai sa formam o echipa pt. Bistrița !

- pana in data de 15 aug se asteapta inscrieri din toate judetele
- in perioada 16-22 aug locurile ramase libere (datorita neconfirmarii unor echipe) pot fi ocupate de catre a doua (a treia etc) echipa din judetele prezente, care doresc participarea, prioritatea fiind stabilita dupa clasamentul categoriei Elite;
- in perioada 23-30 aug locurile ramase in continuare libere vor fi atribuite de catre organizatori.

Prima etapa de inscrieri s-a incheiat. Urmeaza sa postam maine dimineata lista suplimentara cu judetele care pot inscrie mai multe echipe, pe cele 11 locuri ramase (din care doua au fost deja ocupate de catre B si IS).

Echipe inscrise:

Prima etapa de inscrieri s-a incheiat. Urmeaza sa postam maine dimineata lista suplimentara cu judetele care pot inscrie mai multe echipe, pe cele 11 locuri ramase (din care doua au fost deja ocupate de catre B si IS).
Dacă rămân locuri libere, cred ca putem face și a 3a echipa

Prima etapa a inscrierilor la BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup care va avea loc la Bistrița in data de 31 august 2019 s-a incheiat.
Pana acum sunt inscrise 33 de echipe (foto 2) ramanand astfel inca 9 locuri libere, prioritate la inscriere avand judetele cu jucatorul Elite cel mai bine pozitionat in ierarhia Amatur Romania (foto 3). Cea de-a doua etapa a inscrierilor se incheie in 22 august 2019.
Foto 1
map08.jpg

Foto 2
16_Inscrieri.jpg

Foto 3
16_Inscrieri2.jpg

Sibiul confirma a doua echipa
- Daneliuc Gabi, marime tricou xl, meniu
- Negrean Ioan, marime tricou l, meniu
- Morariu Marius, marime tricou l, meniu
- Kondort Dan, marime tricou l, meniu

multumim

Timis
- se schimba jucatorul de la elite (Oprea) cu Costache-Rosioru Cristian;
- tricouri: XL - 3 bucati, XXL - 1 bucata;
- 4 meniuri;

B-Nul nu are dreptul la a doua echipa??? Ca altii vor sa-si faca 3-4 echipe....

Back
Sus