AmaTur: Turneu S BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup, Tg. Mureș, 24-25 iulie 2021

Tot Maramureș, cu echipa secundara :
Ticala Vasile Jr, Krisan Iuliu, Ticala Vasile, Curtea Daniel

Mulțumesc frumos pentru înscriere.
Cea de-a doua, a treia ș,a,m,d echipă a unui județ va putea fi înscrisă doar începând cu data de 15 iulie 2021, respect?nd articolul următor din Regulamentul concursului.
6.6. Dacă la data limită de ȋnscriere ȋn competiție (15-Iulie-2021) nu sunt ȋnscrise toate cele 42 de echipe, vor avea drept de participare echipele formate urmând aceleași reguli de la punctele 6.1-6.4 ȋn ordinea clasamentului jucătorilor din categoria “Elite” actualizat după publicarea clasamentului Amatur din data de 01 august 2020.

Eu nu pot să particip (Cristina Constantin). Rog înlocuire cu următorul din clasament. Mulțumesc.

Sent from my VOG-L09 using Tapatalk

Formula echipei din București I este urmatoarea ; Elite - Macarenco Andrei, Open - Istrate Cristian, Avansati - Dinu Gheorghe, Hobby - Vaireanu Danut Ionel . Succes tuturor participantilor !

Nu înțeleg cu ce as fi greșit.Ursulean Vasile era desemnat sa reprezinte Jud Sv având cea mai mare medie pentru categoria open

Aici ai dreptate dar trebuie sa ia legătura cu Cosmin Hasna elite, Sofian Corneliu avansați etc să-și facă echipa, nu poate să se înscrie individual , abia aștept sa ne revedem!!!

?mi cer scuze pt "înscrierea"mea
nu am fost atent și când am văzut turneu la TG Mureș a "plecat"degetul direct.
Succes tuturor la concurs

Back
Sus