AmaTur: Turneu S BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup, Tg. Mureș, 24-25 iulie 2021

Daca nu se inscriu toate echipele Prahova ar dori sa participe cu a 2 a echipa si anume:

Elite:*****************-Campina
Open:Bivolaru Marius-Ploiești
Avansati:Nitu Serban-Paulesti
Hobby:Enache Ciprian-Ploiești.

Multumesc!

Judetul Bihor confirma prezenta, cu urmatoarea echipa: Savu Cristian (elite), Vaida Sorin (open) si Culda Andrei (hobby). Legat de jucatorul de la avansati, unii sunt accidentati iar altii in concediu. In functie de refacerea celor accidentati, vom anunta din timp si numele jucatorului lipsa.

Din pacate jucatorii din judetul Caras nu au reusit sa se puna de acord ca sa formeze o echipa deci nu vor participa anul asta.

Așa este și cât mi-am dorit sa ne vedem Pedro, asta e, poate vor mai fi ocazii să ne întâlnim, sănătate!!!

Judetul Buzău confirma prezenta la turneu cu urmatoarea echipa:

Elite-Potarniche Bianca-Buzău
Open- Codreanu Laurentiu-Buzău(rezerva Costache Laurentiu-Buzău)
Avansati-Gheorghita Vasile-Buzău
Hobby-Serban Adi Iulian-Ramnicu Sarat.

Din discutiile telefonice avute cu domnii Enciu Alexandru si Stanciu Silviu a reiesit faptul ca celelalte 2 judete ale zonei 4 respectiv Ialomita si Călărași nu vor forma echipe pentru a participa la acest turneu.Multumesc.

Echipa județului Vrancea va fi prezentă în componența:
Popescu-Apreotesei Mihai Vasile - Elite
Socaci Sorin - Open
Stoica Săndel - Avansați
Stancu Maricel - Hobby

?n echipa județului Vrancea a intervenit o modificare: Popa Gelu la categoria Hobby în locul lui Stancu Maricel.

Buna ziua,

am citit si recitit topicul, dar nu am observat daca apare ora de incepere concurs / ora de prezenta la sala.
Se cunoaste ora de incepere/prezenta la sala?

Multumesc!

Buna ziua,

am citit si recitit topicul, dar nu am observat daca apare ora de incepere concurs / ora de prezenta la sala.
Se cunoaste ora de incepere/prezenta la sala?

Multumesc!

Bună ziua,
Mulțumesc frumos pentru mesaj.
La începutul săptăm?nii viitoare o să postez programul exact al concursului. Vom începe la 9 dimineața ziua de sâmbătă, dar aștept să închidem înscrierile pentru a vedea până la ce oră vom juca.
O zi faină!

Se inscrie echipa 2 Sibiu

Daneliuc Gabi - Elite

Barbulescu Dan (rezerva Bozosan Petre) - Open

Benyovski Bela (rezerva Bardas Ioan) - Avansati

Rotariu Andrei (rezerva Luca Ioan) - Hobby

Judetul Buzău confirma prezenta la turneu cu urmatoarea echipa:

Elite-Potarniche Bianca-Buzău
Open- Codreanu Laurentiu-Buzău(rezerva Costache Laurentiu-Buzău)
Avansati-Gheorghita Vasile-Buzău
Hobby-Serban Adi Iulian-Ramnicu Sarat.

Cu scuzele de rigoare in locul lui Potarniche Bianca de la Elite va juca rezerva Costache Laurentiu.Multumesc!

Deocamdata, valul de absente ne face sa avem pentru Brăila o echipa de forma asta:
E- Toma Iulian
O- ?????
A- Panait Adrian
H- Pascu Gabriel

Imediat ce reusim sa completam lotul, revenim in forta :-)

Back
Sus