Da, caut un burete (cred ca de anti e cel mai potrivit)care sa o faca sa nu respinga deloc. Stilul meu nu este de chop ci de block/drop cu iarba. De aceea am nevoie de controlul maxim la jocul aproape de masa.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Eu o am doar încercată, pe bloodhound. Mi s-a părut ca f?lf?ie mai tare mingea decât cu kamikaze, însă arunca mai balonat la block. Aștept să mai sară 2,3 zimți de pe kamikaze și vedem ce poa să facăSe poate juca cu iarba asta ox pe un lemn de balsa All rigid si o sa faceti ravagii, la block/drop lasati mana mai moale si o sa mearga tot pe masa
Trimis de pe al meu SM-A600FN folosind Tapatalk
Nu am jucat niciodată cu iarba Dornenglanz, însă am auzit că este foarte bună pentru jocul de push/blocking. Un lucru m-a făcut să ezit să cumpăr această iarbă, anume că se aseamănă cu un pahar de plastic, adică este de unică folosință. Cred că înțelegi gluma.
Salut. Dupa cum stiti, interzicerea anumitor tipuri de ierburi m-a afectat enorm. Am tot cautat de-alungul timpului materiale care sa nu respinga atat de tare astfel incat am ajuns o perioada sa joc cu anti-power. M-a ajutat acest tip de joc pana la un anumit punct, adica as putea sa ocup un loc fruntas la categoria avansati. Am dat comanda de Sauger Troger - Hellfire OX deoarece am vazut cativa prieteni manuind-o bine. Observ ca are o culoare rosu aprins si este slipitoare la propriu. Ar putea crea impresia ca este "lucrata" - departe de mine acest gand. Intrebarea mea este legata de indeplinirea corecta a regulamentului: Pot sa atasez intre lemn si aceasta iarba un burete de joc ca sa amortizeze loviturile? Astept raspunsuri pertinente si constructive. Multumesc.
Off Doamne! Mulțumesc tuturor softistilor care ne urmăresc dar nu ne dau LIKE!
Domnilor... Ierbari, am constatat că mă regăsesc în acest grup "oarecum restr?ns" de jucători. E bine ca NOI avem ce vb între noi. Dacă vb despre emblema mingii în aer, unii softisti vb despre "efectul mingiei" și atunci nu ne prea interesează!
Mă bucur că vă pot da dreptate tuturor, și... Aș putea ?nvăța de la fiecare, dacă nu as fi încercat pe "pielea mea".
Rezum la faptul ca Bloodhound nu este pt block iar iarba ox nu este pt chop, voi știți restul. Despre ce mai putem vb?
Aștept, sincer... Niște review - uri despre combinații sau materiale nediscutate. Altfel... Acest post este numai în avantajul softistilor. Știți vb aia? De mulțumiri am podul plin!
https://www.youtube.com/channel/UCUolvdiZfRVMbKfWxb7sp6w
https://www.facebook.com/309680636343003
Marius nu te grabi cu concluziile, eu joc cu lemn Spinlord ultradefense carbon+ Iarba Spinlord Sternenfall OX si short pips Spinlord Degu 2 mm si pot sa iti spun case poate face chop cu iarba OX foarte bine ca si atac cu short pips la fel( chiar topspin) Atacul cu short pips( topspin ) necesita alt unghi de lovire dar dupa aceea mingea cade la contactul cu masa adversarului si e greu de returnat( nu imposibil) CEi mai de succes ierbari din ce am vazut eu sunt twiddlerii care te zapacesc intorcand paleta in mana ( cine nu crede sa se uite pe youtube la Fabian Ackerstorm )
Fabian Joaca acum cu Death Metal cu burete de 0.5 si face chop, in alta ordine de idei am jucat un an e zile cu Short pips/long pips e buna la avansati care iti ridica din iarba si dupa pleznesti dar cu jucatorii buni care variaza si se adapateaza ma limita foarte mult in optiuni, e strict parerea mea si rog sa o luati ca atare. Am observat ca iarba se pune in valoare mai bine cu softul decat cu short pips si da paleta trebuie rotita in mana si preluarile sa se faca cu ambele fete ca sa poti rupe jocul unui jucator bun.
Marius nu te grabi cu concluziile, eu joc cu lemn Spinlord ultradefense carbon+ Iarba Spinlord Sternenfall OX si short pips Spinlord Degu 2 mm si pot sa iti spun case poate face chop cu iarba OX foarte bine ca si atac cu short pips la fel( chiar topspin) Atacul cu short pips( topspin ) necesita alt unghi de lovire dar dupa aceea mingea cade la contactul cu masa adversarului si e greu de returnat( nu imposibil) CEi mai de succes ierbari din ce am vazut eu sunt twiddlerii care te zapacesc intorcand paleta in mana ( cine nu crede sa se uite pe youtube la Fabian Ackerstorm )
Fabian Joaca acum cu Death Metal cu burete de 0.5 si face chop, in alta ordine de idei am jucat un an e zile cu Short pips/long pips e buna la avansati care iti ridica din iarba si dupa pleznesti dar cu jucatorii buni care variaza si se adapateaza ma limita foarte mult in optiuni, e strict parerea mea si rog sa o luati ca atare. Am observat ca iarba se pune in valoare mai bine cu softul decat cu short pips si da paleta trebuie rotita in mana si preluarile sa se faca cu ambele fete ca sa poti rupe jocul unui jucator bun.
Da Adrian, ai perfecta dreptate si eu am 2 palete amandoua Spinlord Ultra carbon defence si cu iarba Spinlord Sternenfall dar una e cu short pips pe FH si una e cu DHS Hurricane 8 pe FH. La schimb in functie de adversar daca stiu cum joaca .Daca e nou pt mine prefer combinatia LP/SP, e mai safe chiar daca ma limiteaza la atacuri.
Dacă nu se supără domnul Gabriel Iacob (Gabi 1962), aș dori să fac și eu o adăugare. Am jucat cu domnul Gabriel Iacob acum un an într-o semifinală la avansați unde am pierdut cu 3-0, dar am depus și eu rezistență cât am putut. M-a impresionat la domnul Gabriel servele cu efect date cu zimții scurți, nu aș fi crezut că poți da serve cu așa mult efect cu o asemenea față. Deasemenea pot să confirm că atacă foarte bine cu zimții scurți atât drept, cât și cu topspin.
Dacă nu se supără domnul Gabriel Iacob (Gabi 1962), aș dori să fac și eu o adăugare. Am jucat cu domnul Gabriel Iacob acum un an într-o semifinală la avansați unde am pierdut cu 3-0, dar am depus și eu rezistență cât am putut. M-a impresionat la domnul Gabriel servele cu efect date cu zimții scurți, nu aș fi crezut că poți da serve cu așa mult efect cu o asemenea față. Deasemenea pot să confirm că atacă foarte bine cu zimții scurți atât drept, cât și cu topspin.