Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Dezbateri curente

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Marius, nu te supăra, dar valoarea ta este de Open!!!
    De ce să retrogradezi și să te mulțumești cu puțin, ai potențial și în curândă vei fi spuma de la Open!! Mai dificil este la Elite, unde joacă și jucătorii de divizie!!
    Sănătate tuturor!
    Blade - Timo Boll ZLF - OFF
    FH - Xiom Sigma II Pro
    BH- Xiom Sigma II Pro

    Comentariu


    • Postat în original de mihais mioveni Vezi post
      Copiii aceia care se antrenează multe ore, nu sunt amatori. Nu-i obligă nimeni să participe în turneele de amatori. Ei au turneele lor în care noi nu ne băgăm. Șmecheria e alta. Antrenorii lor îi înscrie la turneele de amatori pentru ai convinge pe părinți de evoluția copilului. Nu spun că se întâmplă în toate cazurile, dar sunt destule. În ultimii ani, s-a întâmplat să apară niște copii cu MP=0 și să câștige grupe inferioare, superioare, etc. Deci nu numai blaturile fac notă discordantă în Amatur.
      Va salut,
      sunt mai multe ratiuni ptr care copiii jucatori participa la turneele Amatur. Printre altele, sa isi caleasca nervii si spiritul competitiv, dar si sa se obisnuiasca cu tot felul de stiluri de joc, unele dintre ele strambe si foarte strambe (fie ca vorbim de soft soft sau soft + material). Exemple de copii ca darius movileanu, andrei tomica sau dragos bujor, azi jucatori de valoare, sunt cel putin relevante in aceasta discutie.

      Cu respect!
      Viscaria
      FH - tenergy 05
      BH - tenergy 05 fx

      Comentariu


      • Postat în original de ClaudiuManoiu Vezi post
        Marius, nu te supăra, dar valoarea ta este de Open!!!
        De ce să retrogradezi și să te mulțumești cu puțin, ai potențial și în curândă vei fi spuma de la Open!! Mai dificil este la Elite, unde joacă și jucătorii de divizie!!
        Sănătate tuturor!
        Va salut! Respect cele spuse/ scrise/ aici si prin culise! Nu comentez! Va multumesc! Probabil sunt de open …..probabil ,…. etc etc,etc! Dar sa vi cu modificari in ultimul ceas ca asa vrea x!y!z! Nu mi se pare corect! Eu nu am fost la Open niciodata/ deci pas urcari sau schimbare de categorie! De acea am si scris ca respect 49%….! Daca se vor alege democratic cei care sa Conduca AMATUR va fi altfel 100% ( poate mai bine poate mai rau! Timpul va arata ce si cum)Toate cele bune! Si mai terminati cu vorbe ( anti/ populism / dusmanie! etc etc etc etc)

        Comentariu


        • Postat în original de Mitar Marius Tiberiu Vezi post
          Buna ziua AMATUR! Am aplicat regula si calculul C.D. ! In continuare ma voi supune la ce se decide ! Dar repet trebuie ales C.D de jucatorii din AMATUR nu la voia intimplarii! ( chiar joc de placere) ( greseala/ primul podium la Open a fost pe locul 3-4 nu 5-Timpul le va rezolva pe toate ! Sa auzim numai si numai de bine!
          Marius, adevărul este că ești prea bun pentru avansați și rezultatele de la open o confirmă. Cred că în curând o s-ajungi la Elite. Felicitări pentru creșterea ta în joc și succes la elite !

          Comentariu


          • 44 de cupe la hobby și avansati dintre care 15 de aur...e o greseala? Ca mie nu-mi vine a crede...de aici reiese ca lumea vânează cupele de fapt..asta trebuie sa fie criteriu de promovare, numărul cupelor

            Comentariu


            • O sa intervin și eu un pic vis a vis de punctarea co 0 puncte..... Dacă tot sa hotărât asa de ce oare nu aplicați acest sistem și retroactiv spre exemplu de la ultimul turneu final. Sau de la 1 ianuarie 2022...de ce sa schimbat fix cu o luna doua înainte de turneul final???? Pare ca o regula schimbata în timpul jocului nu e fair play
              .... Va rog sa analizați situația și sa încercați sa țineți cont de un an competițional Amatur asa ar fi corect.... 0 puncte și retroactiv. Mulțumesc.

              Trimis de pe al meu M2007J3SG folosind Tapatalk

              Comentariu


              • Sa inteleg ca va strica niste planuri…? 😂
                Nu se poate face retroactiv pentru ca zapaceste tot anul competitional. Sunt jucatori care au participat la unele categorii care care nu ar mai fi avut voie/acces.

                Regulamentul nu e batut in cuie. Se constata ca are niste bube, se pot remedia din mers. Iar acum cred ca e perioada in care nu strica mare lucru. Daca aveti cel putin 4 turnee in ultimul an nu va afecteaza partea cu 0 victorii - 0 puncte.

                Comentariu


                • Nuu... Greșiți.... Este vorba doar de reguli.... Pe care ar trebui sa le respecte inclusiv C. D.... Nu se pot schimba regulile în timpul competiției asa este regula... Deci ma repet..... Dacă aduci modificări regulamentare ori o faci la începutul anului.... Ori o faci competițional de la turneu final la turneu final..... Exemplu.... Jucătorul x și jucătorul y din orașul z...... Jucătorul x are 100 de puncte și jucătorul y are 95 de puncte..... În luna iulie jucătorul y face un turneu de 0 victorii la un turneu A elite unde adaugă 29 puncte..... În luna august jucătorul x face un turneu de 0 victorii la un turneu A elite unde adaugă 0 puncte...... La final vi se pare corect......???? Gândiți va rog în spiritul fair play ului.... Doar despre asta este vorba... Sa fie o regula aplicata pentru un sezon... Nu pentru o luna înainte de decernarea premiilor în cadrul turneului final.... Eu unul sunt total de acord cu aceasta metoda 0puncte... Dar sa fie echitabil fata de toți...... Asa este sportiv.... Regulile nu se schimba în timpul desfășurării competiționale..... Va rog sa citiți atent acest text inclusiv cei din C. D.... Este vorba despre o competiție clădită pe fair play.... Păstrați acest spirit va rog.... Cu Stima.

                  Trimis de pe al meu M2007J3SG folosind Tapatalk

                  Comentariu


                  • Daca este o competitie adevarata, sunt excluse calculele.
                    Adica te duci si “mori” de gat cu adversarul. Daca e mai bun ca tine, asta este. Indiferent de sistemul de punctare.
                    Si regula se aplica tuturor.

                    Unde e problema daca vorbim de competitie adevarata…?

                    Comentariu


                    • Pai fix asta zic și eu aici...... Pune 0 puncte de la bun inceput..... Nu te trezi sa pui 0 cu doua etape inainte de închiderea campionatului... Fii corect... Anunță regula începând cu anul competitional....indiferent de când începe acesta, după turneul final sau începând de la 1 ianuarie..... Dar nu e corect cu 1.5 luni înainte de turneul final.... Ma repet nu am nimic împotriva acestei reguli... Sunt total de acord cu 0 puncte... Dar nu asa.... Schimbând reguli după bunul plac în orice moment... Nu face altceva decât sa transforme o mișcare competitiva în una de maidan și nu cred ca ne dorim asa ceva...... Încă odată ma repet sunt total de acord cu regula 0 puncte dar pusa de la un început... Asa nu avem nici cap nici coada....,, Suntem încă pe maidan,, ... Iar vis a vis de remarca sa '' mori'' de gat cu adversarul sunt iarăși în deplin acord cu dvs.... Dar dacă știm ca am dat totul și nu am reușit decât 0 o știm de la bun început.... Va mulțumesc pentru înțelegere.... Vreau pe aceasta cale sa atrag atenția celor din C. D.... Nu suntem o adunătură la masa de beton din curtea scolii... Ne bazam pe niște reguli și decizii luate de C. D concordanta cu competiții oficiale.

                      Trimis de pe al meu M2007J3SG folosind Tapatalk

                      Comentariu


                      • Competitie vs puncte...
                        Este postat, de luni, cu desfasurare joi, un turneu B, pe 2 mese, max 10 participanti, ALL "la gramada"...
                        Pare un pic atipic....


                        Comentariu


                        • Marian, trebuie sa vedem problema în profunzime, nu sa vezi doar o particica ce iti convine. Sunt o gramada de jucători care au pierdut intentionat(eu care sunt nou și jucător local stiu multi). Din păcate CD nu a prevazut asta pentru ca s-a bazat pe fair-playul jucătorilor. E de condamnat CD pt asta? Discutabil. Asta e situația acum. Sunt 2 soluții atat:
                          1) se face politie si se identifica cine a pierdut intentionat, iar acei jucatori trebuie suspendati. Garantat scandal mare.
                          2) se vine cu reguli ad-hoc pt a stopa fenomenul "castig cupa apoi 0v" "castig cupa apoi 0v" samd. Aici e scandal mai mic și nu te aștepta să ți se răspundă pt ca vorba multă inflamează.

                          Care soluție alegi? Sau ai tu a 3-a varianta? Eu am oroare, crede-ma, de oameni care speculează litera legii si nu gandesc in ansamblu, in spiritul ei. Ceri prea mult de la amatur, când amatur îți oferă tot ce ai tu nevoie: meciuri de calitate și socializare. Ideea e sa ajuți cum poți amatur sa crească nu sa bagi bete în roate.

                          PS: Eu azi am jucat cu un jucător mai bun ca mine si cu o experienta infinit mai mare, am mancat bataie si sunt uluit de cat de multe lucruri am invatat, în primul rand de strategie.

                          Comentariu


                          • Daca ar fi venit cu reguli de genul castigatorul ia 30 puncte in loc de 10 acum ar fi fost deranjanta regula introdusa in timpul competitiei.
                            Cata vreme n-ai “produs” nimic la masa nu vad problema.
                            Doar daca facusei niste calcule si te bazai pe niste puncte nemeritate.
                            Si regula se aplica tuturor. Asa cum X poate pierde, la fel si lui Y i se poate intampla. Sau invers.

                            Comentariu


                            • Postat în original de Vije Vezi post
                              44 de cupe la hobby și avansati dintre care 15 de aur...e o greseala? Ca mie nu-mi vine a crede...de aici reiese ca lumea vânează cupele de fapt..asta trebuie sa fie criteriu de promovare, numărul cupelor
                              Am aruncat o privire peste rezultatele obtinute de dl. Marius Tiberiu Mitar in acest an. Nu am gasit turnee la care sa fi avut 0 victorii/1 victorie in inferioare. Dumnealui a participat la foarte multe turnee, la unele a avut rezultate bune/foarte bune, iar la altele, rezultate acceptabile (in sensul ca nu pare ca a trantit meciurile). Cum turneele sunt destul de multe, este normal ca atat rezultatele foarte bune, cat si rezultatele mai putin bune "sa echilibreze media". Ca dumnealui are sau nu valoare de open este o alta discutie.

                              Problema o reprezinta jucatorii care aleg "sa echilibreze media" cu 0 victorii in inferioare, iar C.D. a decis ca rezultatele de acest tip sa nu conteze. Speram ca situatia celor ce joaca la o categorie superioara nivelui de joc sa se rezolve intr-un mod satisfacator.
                              "Tenisul de masa este cel mai important lucru dintre cele mai putin importante ale vietii"
                              https://www.youtube.com/watch?v=ZdoaO-6Z2pg&t=1s- un mesaj despre cel mai important lucru in viata

                              Comentariu


                              • Postat în original de Categoria Incepatori Vezi post

                                Ai, să zicem, vreo 5 A-uri de 30 și 4 B-uri de 40-40.5-41-42 care te ridică. Vine un 0 și vei avea 40.5-41-42-0. zeroul nu ți se ia în calcul, dar îți exclude acel 40.5 și rămâi cu doua B-uri bune iar media îți scade.
                                Greșit.. îți creste..(40.5+41+42)/3 > (40+40.5+41+42)/4

                                E normal un zero să-ți excludă un turneu asa cum si un 1v in inf iti exclude un turneu...nu mai dati like aiurea

                                Comentariu


                                • Postat în original de GabrielD Vezi post

                                  Am aruncat o privire peste rezultatele obtinute de dl. Marius Tiberiu Mitar in acest an. Nu am gasit turnee la care sa fi avut 0 victorii/1 victorie in inferioare. Dumnealui a participat la foarte multe turnee, la unele a avut rezultate bune/foarte bune, iar la altele, rezultate acceptabile (in sensul ca nu pare ca a trantit meciurile). Cum turneele sunt destul de multe, este normal ca atat rezultatele foarte bune, cat si rezultatele mai putin bune "sa echilibreze media". Ca dumnealui are sau nu valoare de open este o alta discutie.

                                  Problema o reprezinta jucatorii care aleg "sa echilibreze media" cu 0 victorii in inferioare, iar C.D. a decis ca rezultatele de acest tip sa nu conteze. Speram ca situatia celor ce joaca la o categorie superioara nivelui de joc sa se rezolve intr-un mod satisfacator.
                                  Mitar nu poate pierde tot în inferioare ca bate rau de tot la ochi, sa fim seriosi, plus ca vrei sa joci 7 meciuri nu 4.. ce se poate observa e ca nu are aproape deloc 5-8...deci ori cupa, ori un punctaj sa-l tragă în jos...se știe ca 5-8 la A-uri te ridica spre categoria superioară, 9-16 te coboară.

                                  Comentariu


                                  • Probabil pe 21 nov 2021 si-a testat abilitățile la open. A picat extrem de rau și a mâncat bătaie pe linie. L-a afectat mult și a decis sa rămână la avansati. Posibil sa ma înșel, orice e posibil.

                                    Daca e cum zic eu s-a descurajat prematur. Eu la primul elite am avut 0v în inf...de atunci m-am calificat ori primul ori al doilea.

                                    Comentariu


                                    • Este de înțeles domnilor.... Avem “ordonanțe de urgenta" în loc de reguli bine stabilite.... Și încă ceva amaturul îți oferă....cred ca noi oferim Amaturului.... Iar despre bună credință sunt semne mari de??? Sunt decizii luate ad hoc pentru ca migratori au deranjat întotdeauna.... Practica asta e veche și se știa de ea. Și ca să înțeleagă și domnul care spune ca dacă se dădeau 30 puncte în loc de 10...etc etc... Nu este în spiritul nici unei competiții schimbarea regulilor în timpul desfășurării ei..... Ăsta este maidan.... Se lovește fix în competiție în sine..... Cum ar fi la 2-2 sa vina unu sa zică ca setul 5 îl joci de 21 de puncte ca el e organizator.... Mistooo tatii....nu...socializam mai mult.... Hai toate cele bune domnilor și sa ne vedem cu bine!!!!

                                      Trimis de pe al meu M2007J3SG folosind Tapatalk

                                      Comentariu


                                      • Cu ce credeti ca este ajutat Amatur? Cu 0v? Cu meciuri picate? Cu calcule ca sa iasa bine…? Pai nu prea.
                                        As vrea si eu un exemplu in care sa vad de ce va temeti ca nu se mai fac pomeni.

                                        Comentariu


                                        • Si auzi: “se loveste in competitie”…
                                          Pe bune? La 0v esti competitiv? 😂😂😂

                                          Comentariu


                                          • Cu asta închei discuția asta care nu își are rostul.... Aveam medie de avansat și jucam la open.... Acum am medie de open și după turneul regional voi juca la elite.... Regulile se stabilesc de la un început punct și nu în mijlocul competitiei. Va mulțumesc pentru înțelegere.

                                            Trimis de pe al meu M2007J3SG folosind Tapatalk

                                            Comentariu


                                            • Postat în original de GabrielD Vezi post

                                              Am aruncat o privire peste rezultatele obtinute de dl. Marius Tiberiu Mitar in acest an. Nu am gasit turnee la care sa fi avut 0 victorii/1 victorie in inferioare. Dumnealui a participat la foarte multe turnee, la unele a avut rezultate bune/foarte bune, iar la altele, rezultate acceptabile (in sensul ca nu pare ca a trantit meciurile). Cum turneele sunt destul de multe, este normal ca atat rezultatele foarte bune, cat si rezultatele mai putin bune "sa echilibreze media". Ca dumnealui are sau nu valoare de open este o alta discutie.

                                              Problema o reprezinta jucatorii care aleg "sa echilibreze media" cu 0 victorii in inferioare, iar C.D. a decis ca rezultatele de acest tip sa nu conteze. Speram ca situatia celor ce joaca la o categorie superioara nivelui de joc sa se rezolve intr-un mod satisfacator.
                                              Buna dimineata! In sfirsit cineva care cunoaste! Muțumesc frumos!

                                              Comentariu


                                              • Postat în original de Vije Vezi post

                                                Greșit.. îți creste..(40.5+41+42)/3 > (40+40.5+41+42)/4

                                                E normal un zero să-ți excludă un turneu asa cum si un 1v in inf iti exclude un turneu...nu mai dati like aiurea
                                                Iti creste media pe grila de B-uri, dar ponderea fiecaruia dintre cele doua B-uri(nu 3, fiindca iti exclude cel mai slab din alea 3 ramase) este aceeasi cu a unui A sau A+ in media finala, deci media va scadea dramatic in exemplul meu, fiindca ramai cu doua de 40 in loc de 4*40.

                                                Comentariu


                                                • Postat în original de marian79 Vezi post
                                                  Cu asta închei discuția asta care nu își are rostul.... Aveam medie de avansat și jucam la open.... Acum am medie de open și după turneul regional voi juca la elite.... Regulile se stabilesc de la un început punct și nu în mijlocul competitiei. Va mulțumesc pentru înțelegere.

                                                  Trimis de pe al meu M2007J3SG folosind Tapatalk
                                                  Pai dupa mine asta exact inseamna competitivitate. Cu adevarat.
                                                  Inteleg ca aveti forta sa sustineti actualul MP daca si cu nepunctarea 0v reusiti sa cresteti.

                                                  Comentariu


                                                  • Postat în original de MihaiLupu Vezi post

                                                    Pai dupa mine asta exact inseamna competitivitate. Cu adevarat.
                                                    Inteleg ca aveti forta sa sustineti actualul MP daca si cu nepunctarea 0v reusiti sa cresteti.
                                                    Domnul meu... Nu este despre mine.. Ce joc, puncte, la ce categorie joc eu.... Remarca mea este fix despre regula.... Se stabilește de la început.... Nu va înțeleg ce este asa personal..... Este strict vorba despre stabilirea unor reguli pe care le respecta toată lumea de la bun început.... Regulile schimbate asa.... Avantajează pe cineva și dezavantajează pe cineva.... Va repet sunt total de acord cu punctarea cu 0. Dar fixează lucrul acesta de la un început.... Încă odată nu e personal... Nu îmi influențează categoria.... Este strict o părere personala despre cum ar trebui stabilite regulile.... De la un început. Mulțumesc.

                                                    Trimis de pe al meu M2007J3SG folosind Tapatalk

                                                    Comentariu

                                                    Procesare...
                                                    X