Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Când ați spus de cei 7 jucători de la Hobby v-ați uitat sigur înainte și în propria curte? Revedeți și reanalizați clasamentul și parcursul primilor 7 jucători din Prahova de la Hobby înainte de a vă lansa în astfel de acuze. (Toți sunt de peste un an la Hobby)
Eu m-am uitat și nu e "un motiv de mândrie"...cum spuneți
Mi se pare că vedeți doar paiul din ochiul altuia ...
Iar PH are 3 jucători în top 13 la elite...PH e buna la elite, Cluj la hobby...PH are 1 echipa, Cluj 7
Bună ziua. În primul rand ma adresez colegilor de la Cluj, DC nu faceți 42 de echipe și jucați între voi acolo, ce rost are sa mai bata lumea atâta drum, iar în al doilea rand , era mult mai simplu ca în prima etapa de înscrieri sa se înscrie prima echipa din fiecare județ iar în a doua etapa sa se înscrie a 2 echipa din fiecare județ și apoi dacă rămânea loc a 3 și tot asa. Asa ar fii fost cel mai corect.
Bună ziua. În primul rand ma adresez colegilor de la Cluj, DC nu faceți 42 de echipe și jucați între voi acolo, ce rost are sa mai bata lumea atâta drum, iar în al doilea rand , era mult mai simplu ca în prima etapa de înscrieri sa se înscrie prima echipa din fiecare județ iar în a doua etapa sa se înscrie a 2 echipa din fiecare județ și apoi dacă rămânea loc a 3 și tot asa. Asa ar fii fost cel mai corect.
Regulamentul se poate îmbunătăți dar deocamdată asta e situația...![]()
Cred că în cazul ăsta ar fi trebuit discutate lucrurile când s-a făcut regulamentul...
![]()
Da, Regulamentul nu este perfect. Nu va fi probabil niciodată. Dar.....
Regulamentul actual a fost publicat pe 1 iulie 2022.
https://www.tenisdemasa.ro/forum/node/994412