AmaTur: Turneu S BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup - IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ,29-30 aprilie 2023,Cluj-Napoca

Nu poate fi acceptat ca 1H + 100(E+O+A) mai bun decât 1(E+O+A) + 100H...este clar pt orice ochi,ca e pe dos de fapt.

Regula spune ca albul e negru si negru e alb. Este discriminatorie la adresa elite, nedreapta, absurda. O astfel de regula trebuie schimbata acum, de urgenta. E ca și cum ai avea în regulament o greșeală grosolana. Și asta e de fapt. Dacă nu se corectează inseamna ca este rau intenționată!

Dacă s-ar organiza în țară mai multe turnee pe echipe Butterfly Romanian Table Tenis Team Cup ar fi super,se vede că mulți colegi își doresc să participe la acest turneu, care se prevede a fi un mare festin.

Ultima editare:
Dacă s-ar organiza în țară mai multe turnee pe echipe gen Butterfly Romanian Table Tenis Team Cup ar fi super,se vede că mulți colegi își doresc să participe la acest turneu, care se prevede a fi un mare festin.

O propunere ar putea fi organizarea la nivel regional iar câștigătorii locurilor 1-4 la un turneu final la nivel național. 🤔🏓👍

Nu poate fi acceptat ca 1H + 100(E+O+A) mai bun decât 1(E+O+A) + 100H...este clar pt orice ochi,ca e pe dos de fapt.

Regula spune ca albul e negru si negru e alb. Este discriminatorie la adresa elite, nedreapta, absurda. O astfel de regula trebuie schimbata acum, de urgenta. E ca și cum ai avea în regulament o greșeală grosolana. Și asta e de fapt. Dacă nu se corectează inseamna ca este rau intenționată!

Regulile nu se schimbă de regulă "în timpul jocului". Din câte am văzut regulamentul a fost public încă de la data de 01.07.2022 ! Nimeni nu a avut nici o propunere de modificare sau îmbunătățire...🤔

Regulile nu se schimbă de regulă "în timpul jocului". Din câte am văzut regulamentul a fost public încă de la data de 01.07.2022 ! Nimeni nu a avut nici o propunere de modificare sau îmbunătățire...🤔

Vedeți ca am mai găsit o greseala grosolana în regulament. O aplicam și pe aia , da? Sau aplicam doar pe cele care avantajeaza pe cine trebuie?

Regulamentul zice asa:

8.1.3. Prioritatea pentru participarea la concurs a echipei va fi dată de ordinea descrescătoare a sumei locurilor ocupate în clasamentul general Amatur România de cei patru jucători titulari înscriși

Va rog mult sa respectati aceasta regula. Nu se mai poate modifica , dupa cum ziceti.​

Vedeți ca am mai găsit o greseala grosolana în regulament. O aplicam și pe aia , da? Sau aplicam doar pe cele care avantajeaza pe cine trebuie?

Regulamentul zice asa:

8.1.3. Prioritatea pentru participarea la concurs a echipei va fi dată de ordinea descrescătoare a sumei locurilor ocupate în clasamentul general Amatur România de cei patru jucători titulari înscriși

Va rog mult sa respectati aceasta regula. Nu se mai poate modifica , dupa cum ziceti.​

Cred că trebuie să vă adresați forului acestui turneu. Încă o dată, acest regulament a fost public din data de 01.07.2022...
De asemenea, nu cred că cei care au făcut acest regulament l-au făcut pentru a avantaja sau dezavantaja pe cineva. Faptul că județul Cluj organizează această competiție nu înseamnă că ar fi favorizați.
Pe de altă parte, e posibil să aveți dreptate (dacă aș fi în locul dvs. poate aș avea la rândul meu nemulțumiri) dar să știți că agresivitatea și o oarecare aroganță pe care o afișați în comentariile dumneavoastră nu ajută pe nimeni și aduce o tensiune negativă asupra acestui turneu care, cred că se dorește a fi dincolo de o competiție sportivă și una a bucuriei de a participa la un turneu de o asemenea anvergură.

Eu mă opresc aici și vă doresc sărbători fericite!

🏓👍

Regulamentul zice asa:

"Echipa cu cel mai mic punctaj va fi prima..." Asta ați uitat să adăugați.

Sa presupunem ca era amaturu în China și erau 1.000.000 de jucători...pai ce făceam? Adunam 12 de la elite și cu 1.000.000 de la hobby? Înțelegeți cât de absurda e regula? Hobby trebuie sa-si dea poziția din clasamentul de hobby. Nu inteleg de ce ar deranja aceasta regula fireasca pe cineva?! Hai sa facem un sondaj sa vedem.

Aaa..da, clar, păstrată aceeași regula, dar aplicata corect (hobby la hobby)...nu vad pe cine ar deranja corectitudinea.

Bună ziua. În primul rand ma adresez colegilor de la Cluj, DC nu faceți 42 de echipe și jucați între voi acolo, ce rost are sa mai bata lumea atâta drum, iar în al doilea rand , era mult mai simplu ca în prima etapa de înscrieri sa se înscrie prima echipa din fiecare județ iar în a doua etapa sa se înscrie a 2 echipa din fiecare județ și apoi dacă rămânea loc a 3 și tot asa. Asa ar fii fost cel mai corect.

Foarte corect 👏👏

Actualizare - echipa București 3 are următoarea configuratie:
Elite - Catana Claudiu
Open - Burcea Daniel
Avansati - Mihalcea Ștefan Tiberiu
Hobby - Toma Adrian
București 4 :
Elite - Radu Daniel
Open - Grumeza Lucian
Avansati - Migo Caranfilian
Hobby - Varbanescu Radu

Regulamentul BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup - IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ - Cluj-Napova 2023 a fost publicat în data de 1 iulie 2022.
Iată unde erau în clasamentul general Amatur la acea dată jucătorii din cele 11 echipe care în momentul de față au drept de participare dacă rămân 31 de echipe înscrise în prima etapă:
NR.JUD.ELITELOCOPENLOCAVANSAȚILOCHOBBYLOCREZERVĂLOC
1CJ2Marchis Maximilian209Orban Adrian207Badescu Tudor393Baican Cristian1774Marchis Alexandra953
2B2Istrate Cristian40Popescu Eugen303Galca Andrei530Mitroi Florin2002
3CJ3Mican Nicolae13Buga Adrian1049Konti Florin723Borla Nicolae1574
4CJ4Irimia Sorin Jr.18Balazs Imre Florin367Puscas Darius564Popa Cristian Vasile1336Rusu Stefan1452
5TM2Verdet Adrian5Orban Marius177Chivaran Alin420Budeanu Dan2217
6CJ5Parjol Rares257Solyom Sandor345Pop Danut299Criste Mihai Marius1275Gabudean DorinNU
7B3Catana Claudiu23Cretu Ionut446Mihalcea Stefan Tiberiu914Toma AdrianNU
8IS2Ciortescu Cristian10Gotca Adrian899Draganescu Stefan486Oniga ConstantinNU
9CJ6Dezso Lorand196Barbuta Ioan331Pascalau Cristian451Taut CiprianNU
10B4Radu Daniel245Burcea Daniel280Cocan Mircea516Varbanescu Radu1653
11CJ7Simion Boby270Tovis Levente912Bora Paul794Naghiu Raluca3017

Ca să susții sus și tare că eu și cei împreună cu care am lucrat la Regulamentul ediției din acest an am intenționat să avantajăm vreo echipă sau vreun județ să participe la concurs este....
Asta ar însemna ca la 1 iulie 2022 noi să știm exact câte echipe se vor înscrie în prima fază, ce jucători clasați bine în clasament nu vor putea participa sau cum vor evolua în clasament toți participanții din Amatur pe durata a aproape un an.
Da, e chiar plauzibil...

Susțineți că următorul articol din Regulament este grosolan/hidos/abominabil/etc
8.1.3. Prioritatea pentru participarea la concurs a echipei va fi dată de ordinea descrescătoare a sumei locurilor ocupate în clasamentul general Amatur România de cei patru jucători titulari înscriși. (Exemplu: Bistrița-Năsăud – Elite (loc 111) + Open (loc 464) + Avansați (loc 866) + Hobby (loc 1557) = total 3.018 – echipa cu cel mai mic total va fi prima) În cazul în care două sau mai multe echipe vor avea același punctaj, departajarea acestora se va face în funcție de locul ocupat în clasament de jucătorul categoriei Elite (cel mai bine clasat va fi primul).​

Acest articol reflectă exact ceea ce ne-am propus, în 2019, atunci când am inițiat acest concurs împreună cu coordonatorii Amatur: Încurajarea jucătorilor în a participa la cât mai multe turnee Amatur + Atragerea de noi participanți în turneele Amatur.

Da, matematic sună perfect ceea ce s-a scris în postările anterioare.
Da, dacă tenisul de masă era matematică atunci trebuia să avem Elite de la locurile 1 la 300, Open de la 301 la 700, Avansați de la 701 la 1200 și Hobby de la 1201 la 4000. Și atunci ieșeau calculele.

Dar. Dacă un jucător dintr-o categorie valorică inferioară ajunge, în clasamentul Amatur, înaintea unui jucător aflat într-o categorie superioară, atunci da, el ne va strica calculele matematice și atunci diferența dintre 1 și 100 la Hobby nu va mai fi 99. Acest lucru se poate întâmpla doar dacă jucătorul din categorie inferioară participă la mai multe turnee Amatur comparativ cu jucătorul din categoria superioară. Păi noi exact acest lucru îl încurajăm: participarea la cât mai multe turnee Amatur.

Vă doresc tuturor o seară liniștită !

Sugestie: toate echipele aflate sub linie sa se retraga, sa ramana doar echipele din Cluj, sa fie siguri ca trofeul ramane la Cluj.
Regulamentul este respectat la litera, nu mai pot aparea modificari ulterioare.
Cand mai multe persoane iti spun ca ceva nu e in regula, incerci sa gasesti o solutie.

Sugestie: toate echipele aflate sub linie sa se retraga, sa ramana doar echipele din Cluj, sa fie siguri ca trofeul ramane la Cluj.
Regulamentul este respectat la litera, nu mai pot aparea modificari ulterioare.
Cand mai multe persoane iti spun ca ceva nu e in regula, incerci sa gasesti o solutie.

Sau mai aduc organizatorii încă 2 mese!
așa toată lumea va fi fericită!

😋

Foarte interesant! Nenumarate dezbateri, nemulțumiți pe masura…. Pt ce? Bun sau rau, regulamentul a fost postat in timp util. Este perfect? Probabil ca nu! Poate fi perfectionat? Cu siguranta! Cred ca in loc sa blamam regulamentul ,pe Rasvan ,echipele din Cluj , mai bine ne-am canaliza eforturile inspre a participa la cat mai multe turnee si a gasi un model care sa recompenseze eforturile celor care , prin prezenta lor la turnee, fac cinste Amatur-ului!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Este clar că fum fără foc nu apare. La fel de clar este și faptul că regulamentul acestui turneu are nevoie de corecții majore cu privire la ocuparea locurilor rămase libere după prima rundă de înscrieri. Dacă rezultatele acestui turneu vor fi punctate ,dacă regulamentul turneului a fost admis de conducerea Amatur , ce ne poate spune comitetul director ? Intuiesc că peste hotărârile conducerii Amatur nu poate trece nimeni.

Back
Sus