Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Dezbateri curente

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Da, să mai facem o categorie ..oare cum digeră un organizator 5 categorii!? De curând a fost un turneu unde la Elite au fost 3 persoane inscrise/4 cupe!
    Hobby: Motoare si ski !
    http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

    Comentariu


    • Salutare,

      Vin si eu ca jucator nou, care am participat doar la 4 turnee (2 hobby + 2 avansati) ca sa imi dau o parere despre categorii.

      Sunt jucatori la Hobby care au peste 100 de turnee, au castigat o gramada de medalii si sunt in mod CERT avansati si inca sunt la categoria de Hobby.

      Problema este ca jucatorii complet noi sunt mancati de vii de acesti veterani la hobby si renunta sa mai participe vreodata la astfel de turnee, desi ar avea potential sa devina participanti permanenti cum sunteti unii dintre voi.

      Prima impresie e cea mai importanta iar daca tu esti campion la palatul copiilor, in curtea scolii sau chiar in barurile cu mese de tenis, dar esti macelarit la hobby de un un domn grizonat cu 100 de turnee in spate, atunci nu se mai numeste hobby, vei arunca paleta in loc sa te inscrii la un club sa te antrenezi.

      Nu trebuie sa recalculati MP-urile, dar cel putin ar trebui schimbate MP-urile necesare per categorie , poate <8 MP Hobby , <16 MP Avansati , <25 MP Open , 25+ MP Elite , sau ceva similar gandit mai bine.

      Cred ca ar rezolva probleme turneelor B, intrucat in prezent daca iei locul 3 la un tuneu B, primesti 9 Puncte , ceea ce inseamna ca un rezultat BUN defapt de trage in jos, unde vei continua sa macelaresti incepatori.

      Ca si concluzie spun ca trebuie sa incercati sa faceti turneele cat mai accesibile pentru a avea constant jucatori noi ,altfel in curand veti juca doar intre voi.

      Comentariu


      • Referitor la sistemul actual de punctaj, trebuie sa recunosc ca am observat cateva situatii destul de inechitabile din punctul meu de vedere, recunosc sunt relativ nou in participarea la turnee, dar cred ca aceste lucruri nu cred ar trebui sa se intample, cel putin nu cu o asa mare diferenta intre numarul de victorii.

        5.5 puncte cu 5 victorii
        5.5 puncte cu 4 victorii
        5.5 puncte cu 3 victorii
        5.5 puncte cu 2 victorii
        5.5 puncte cu 1 victorie

        5 puncte cu 0 victorii
        5 puncte cu 2 victorii

        5.2 puncte cu 5 victorii
        5.2 puncte cu 2 victorii

        La victorii ma refer la numarul total de victorii in cadrul turneului ...
        Timo Boll Spirit
        Forehand : Tenergy 05
        Backhand : Tenergy 05

        Comentariu


        • Postat în original de GeluBv Vezi post
          Da, să mai facem o categorie ..oare cum digeră un organizator 5 categorii!? De curând a fost un turneu unde la Elite au fost 3 persoane inscrise/4 cupe!
          Era doar o sugestie pentru a mulțumi pe toată lumea, pe de altă parte în practică în general O+ și elite ar juca în general comasate dar de exemplu la A+ dar și alte turnee se pot face fără probleme cinci categorii mai ales la turnee pe două zile și desigur când ai jucători suficienți pe categorie 😊

          Comentariu


          • Postat în original de Mytro93 Vezi post
            Referitor la sistemul actual de punctaj, trebuie sa recunosc ca am observat cateva situatii destul de inechitabile din punctul meu de vedere, recunosc sunt relativ nou in participarea la turnee, dar cred ca aceste lucruri nu cred ar trebui sa se intample, cel putin nu cu o asa mare diferenta intre numarul de victorii.

            5.5 puncte cu 5 victorii
            5.5 puncte cu 4 victorii
            5.5 puncte cu 3 victorii
            5.5 puncte cu 2 victorii
            5.5 puncte cu 1 victorie

            5 puncte cu 0 victorii
            5 puncte cu 2 victorii

            5.2 puncte cu 5 victorii
            5.2 puncte cu 2 victorii

            La victorii ma refer la numarul total de victorii in cadrul turneului ...
            Sau un alt turneu.....

            6.3 puncte cu 1 victorie
            6.3 puncte cu 4 victorii
            8.5 puncte cu 3 victorii
            8.5 puncte cu 7 victorii

            Inteleg ca mai tine si de noroc, dar cred ca ar trebui cumva incluse si numarul de victorii in punctaj sau facut un sistem de joc prin care numarul de victorii sa influenteze mai mult pozitia finala.
            Timo Boll Spirit
            Forehand : Tenergy 05
            Backhand : Tenergy 05

            Comentariu


            • Total de acord în privința campionilor abonați pe viata la hobby. Însă soluția ta la problema naște multe probleme evidente. Stam pana mâine la discutii.

              Inteleg frustrarea: vii prima oara la un turneu de hobby si esti batut mar, nu reusesti sa iei nici macar un set. O soluție la problema ta ar fi ca doar la hobby cei care nu ies din inferioare sa mai facă un concurs între ei.

              Comentariu


              • Având în vedere că particip din 2011 în Amatur, iar în această perioadă am depășit un număr de 350 turnee, cred că pot furniza o părere avizată. Cele 4 categorii sunt suficiente. Modul de calcul MP, numărul de turnee luate în considerare, multitudinea de informații prezentate pentru fiecare jucător, reprezintă un lucru ce dovedește excelenta celor care se ocupa de acest site. Eu sunt foarte încântat și le mulțumesc mult.
                Blade: VICTAS - Koji Matsushita DEF
                FH: Butterfly - Dignics 80
                BH: Sauer & Troger - Hellfire-X, OX

                Comentariu


                • Exact. Amatur a fost o idee geniala, foarte bine pusa la punct în mulți ani de experienta, cu mult efort si cu multe imbunatatiri pe parcurs.Mp reflecta perfect adevărul despre fiecare jucător. Multora dintre dintre noi ne-a imbogatit viata. Tenisul de masa este considerat cam cel mai bun sport pentru dezvoltarea creierului. O palma peste fatza statului care nu a fost in stare sa elaboreze asa ceva. Deși sunt un anti-psdist convins ma înclin în fata lui Negoiță și a tuturor primarilor care sprijină acest fenomen. Datoria noastră a jucătorilor este sa ne simțim bine, sa fim fair-play, sa ne imprietenim dincolo de rivalitati, sa nu trântim meciuri, sa nu vanam prea multe succese în categoriile inferioare (pentru ca este în detrimentul altor jucători). Ai câștigat un turneu sau de 2 ori finalist, du-te frate mai sus fără sa te uiți în urma, pt ca doar asa înveți. Doar din înfrângeri. Primul meu turneu la elite a fost cu 0 victorii în inferioare. Re comand tuturor.

                  Comentariu


                  • Nu am mai scris demult,cind erau doua categori Open si Amatori cei clasati in primii 60 automat treceau la Open si daca nu aveau medie....propun sa fie la fel sau chiar 70,80 sa teminati cu pescarii de cupe,la fel si cu celelalte categori

                    Comentariu


                    • Oricum ar fi, niciodată nu va fi bine pentru toți.

                      Comentariu


                      • Postat în original de Dantim Vezi post
                        Nu am mai scris demult,cind erau doua categori Open si Amatori cei clasati in primii 60 automat treceau la Open si daca nu aveau medie....propun sa fie la fel sau chiar 70,80 sa teminati cu pescarii de cupe,la fel si cu celelalte categori
                        Daca dădeau Cupe pline cu "bere" erai Campion Absolut! Atunci sa vezi semifinale!

                        Comentariu


                        • Mai interesant ar fi un turneu în care pentru fiecare eliminatoriu câștigat, să obții o bere și 2 mici pe care să-i consumi înaintea meciului următor. Atunci să vezi finală!
                          Blade: VICTAS - Koji Matsushita DEF
                          FH: Butterfly - Dignics 80
                          BH: Sauer & Troger - Hellfire-X, OX

                          Comentariu


                          • Postat în original de mihais mioveni Vezi post
                            Mai interesant ar fi un turneu în care pentru fiecare eliminatoriu câștigat, să obții o bere și 2 mici pe care să-i consumi înaintea meciului următor. Atunci să vezi finală!
                            Hopa,nea Mihai este Pesedist

                            Comentariu


                            • Postat în original de Dantim Vezi post

                              Hopa,nea Mihai este Pesedist
                              Nu răspund la provocări. Îmi place combinația mici cu bere. Până și politicienii s-au prins de această combinație și au apelat la ea, mai ales că nu costă prea mult. Doar consecințele costă. După ce li se întâmplă bucureștenilor, n-ar mai trebui să facă mișto de pesediști.
                              Blade: VICTAS - Koji Matsushita DEF
                              FH: Butterfly - Dignics 80
                              BH: Sauer & Troger - Hellfire-X, OX

                              Comentariu


                              • Eu credeam că înainte de a se lua o măsură, se analizează foarte amănunțit și concret, toate consecințele ce derivă din aplicarea acelei masuri. Din păcate, văd că nu este așa. Dv. Ați luat măsura punctarii cu 0 puncte, pentru jucătorii care pierd toate meciurile în grupa inferioară. Trebuia să vă gândiți că, în afara acelor jucători care vor să coboare sau să se mențină într-o categorie inferioară, în mod fraudulos, pentru a câștiga titlul județean și, eventual, un tricou, mai există mulți jucători care evoluează corect dar care, din diversazae motive ( medicale, de vârstă, o zi nefastă, etc.), prind câte o zi când, pur și simplu, pierd toate meciurile. De ce să-i penalizezi pe acești jucători, punându-i pe același calapod cu cei care trișează ??!! Prin această măsură îi penalizați, pe drept, pe cei care trișează dar, îi penalizați pe nedrept pe cei care se pregătesc câte 10 ore pe zi pentru a crește în joc și a promova cât mai sus în clasament. Prin aceasta, reușiți să-i descurajați pe ce care muncesc să obțină rezultate cât mai bune.
                                Vă rog să mai analizați utilitatea acestei măsuri și să găsiți una care să-i afecteze doar pe cei vinovați.

                                Comentariu


                                • Cred ca nici Ma Long nu se pregătește 10 ore pe zi

                                  Comentariu


                                  • Zero puncte pentru Zero victorii, nu reprezintă penalizare, atâta timp cât nu este introdus în grila de rezultate. Mai degrabă reprezintă o păsuire, jucătorul respectiv a avut o zi proastă sau a fost obosit. Așa mi s-a întâmplat mie de multe ori la turnee în București. Eu mă scol foarte devreme pentru a ajunge la turneu, iar bucureștenii majoritari în grupa inferioară, abia așteaptă să mă capaceasca. De aceea, la distante mai mari, plec cu o zi înainte.

                                    Blade: VICTAS - Koji Matsushita DEF
                                    FH: Butterfly - Dignics 80
                                    BH: Sauer & Troger - Hellfire-X, OX

                                    Comentariu


                                    • Postat în original de Eltibi Vezi post
                                      Cred ca nici Ma Long nu se pregătește 10 ore pe zi
                                      Era doar un mod de a spune ca unii se pregatesc asiduu.


                                      Sent from my iPhone using Tapatalk

                                      Comentariu


                                      • Postat în original de mihais mioveni Vezi post
                                        Zero puncte pentru Zero victorii, nu reprezintă penalizare, atâta timp cât nu este introdus în grila de rezultate. Mai degrabă reprezintă o păsuire, jucătorul respectiv a avut o zi proastă sau a fost obosit. Așa mi s-a întâmplat mie de multe ori la turnee în București. Eu mă scol foarte devreme pentru a ajunge la turneu, iar bucureștenii majoritari în grupa inferioară, abia așteaptă să mă capaceasca. De aceea, la distante mai mari, plec cu o zi înainte.
                                        Ba este introdus în grila de rezultate.
                                        ARTICOLE TENIS DE MASĂ



                                        Comentariu


                                        • Penalizare inseamna sa-ti scada ceva.
                                          0 victorii, 0 puncte. Atat s-a putut.

                                          Daca se intampla prea des e clar ca ori MP-ul nu e corect, ori ca e timpul sa reevaluam potentialul si sa coboram in clasament.

                                          Comentariu


                                          • Postat în original de Eltibi Vezi post
                                            Cred ca nici Ma Long nu se pregătește 10 ore pe zi
                                            La Deva, acum în vacanță, sunt copii care-și petrec 10 ore pe zi la sală. Sigur că în timpul ăsta mai fac și pauze de mâncare, de un suc, o înghețată, o poveste despre cât se antrenează Ma Long, dar ideea e că sunt foarte motivați să învețe tenis ca să poată obține rezultate cât mai bune. Și noi ce facem, cum îi motivam ?... pedepsi du-i ?
                                            Trebuie să facem diferența între cei care pierd intenționat meciuri și cei care vor, dar nu pot să câștige.

                                            Comentariu


                                            • Postat în original de mateidumitru Vezi post

                                              La Deva, acum în vacanță, sunt copii care-și petrec 10 ore pe zi la sală. Sigur că în timpul ăsta mai fac și pauze de mâncare, de un suc, o înghețată, o poveste despre cât se antrenează Ma Long, dar ideea e că sunt foarte motivați să învețe tenis ca să poată obține rezultate cât mai bune. Și noi ce facem, cum îi motivam ?... pedepsi du-i ?
                                              Trebuie să facem diferența între cei care pierd intenționat meciuri și cei care vor, dar nu pot să câștige.
                                              Am vrut să scriu,, pedepsindu-i " și constat că, mai nou, pe forumul ăsta nici nu mai poți să corectezi o greșeală pe care n-ai observat-o.

                                              Comentariu


                                              • Postat în original de mateidumitru Vezi post
                                                …ideea e că sunt foarte motivați să învețe tenis ca să poată obține rezultate cât mai bune. Și noi ce facem, cum îi motivam ?... pedepsi du-i ?
                                                Trebuie să facem diferența între cei care pierd intenționat meciuri și cei care vor, dar nu pot să câștige.
                                                NU este pedeapsa. Cum sa faci diferenta intre nu a vrut si nu a putut? Pe impresia publicului? La detectorul de minciuni? 😂

                                                Cand sunteti la masa si castigati un meci, aveti un punct, iar adversarul 0. Considerati o pedeapsa pentru adversar ca nu a luat niciun punct?
                                                Daca i-am da un punct, v-am pedepsi pe d-voastra care sunteti mai pregatit.

                                                Comentariu


                                                • Postat în original de MihaiLupu Vezi post
                                                  NU este pedeapsa. Cum sa faci diferenta intre nu a vrut si nu a putut? Pe impresia publicului? La detectorul de minciuni? 😂

                                                  Cand sunteti la masa si castigati un meci, aveti un punct, iar adversarul 0. Considerati o pedeapsa pentru adversar ca nu a luat niciun punct?
                                                  Daca i-am da un punct, v-am pedepsi pe d-voastra care sunteti mai pregatit.
                                                  Îmi pare rău, dar n-ai înțeles ideea. Ești pe altă pantă. Poate sunt unii care înțeleg.

                                                  Comentariu


                                                  • Intr-adevar. Poate. 😂😂😂

                                                    Comentariu

                                                    Who has read this thread:
                                                    Procesare...
                                                    X