Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Discutii despre TURNEUL CAMPIONILOR MEDIAS 2023

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Bună ziua. Dacă tot a venit vorba de analize.La T.C. de la Piatra Neamț, la elite au fost 20 gr.inferioare.Din cei 20 jucători de loc 4, 12 s-au clasat pe locul 1-3, iar 4 pe locul 4. Din cei 20 jucători de loc 5, 2 s-au clasat pe locul 1-3, iar 6 pe locul 4. Cu totul alte procente . De ce este nevoie de a le lua concurenților ,,satisfacția" de a lupta pt. un loc 4? Credeți că se compară cu un meci de repoziționare? Mai ales dacă e a doua zi. Mă cam îndoiesc. Cea mai mare parte a concurenților , care sunt amatori, se bucură de calificarea în superioate. Dacă nu s-a știut lucrul ăsta, e grav. Nu am văzut poziția organizatorilor. Poate există analize făcute în decursul anilor, cum se spune. Dacă vrei să schimbi ceva în bine, trebuiesc argumente. Cu stima.

    Comentariu


    • Buna ziua tuturor.Apreciez toate parerile iubitorilor de Amatur.Vin si eu cu o propunere,dlApian si altii mai vechi in tenis de masa stiu despre ce este vorba:Cum ar fi ca acest turneu sa se joace eliminatoriu dupa schema(Sistem) ruseasca.Poate dezvolta cineva asta si cine stie......

      Comentariu


      • Postat în original de Dumitrescu Cornel Vezi post
        Buna ziua tuturor.Apreciez toate parerile iubitorilor de Amatur.Vin si eu cu o propunere,dlApian si altii mai vechi in tenis de masa stiu despre ce este vorba:Cum ar fi ca acest turneu sa se joace eliminatoriu dupa schema(Sistem) ruseasca.Poate dezvolta cineva asta si cine stie......
        nu pare o idee buna. lumea deja se plange ca dureaza prea mult. daca ne luam dupa metoda ruseasca s-ar putea sa dureze si mai mult: au mers in Ucraina pentru 2 luni si sunt acolo de aproape 2 ani

        Comentariu


        • Numai sa te uiti la listele de asteptare si iti dai seama ca ceva e in neregula cu turneul asta final... sa ai 50 - 60 de locuri eligibile si alti 120 - 130 de oameni pe listele de asteptare... doar sa nu vrei nu vezi ca organizarea turneului cu 2 categorii sambata si 2 duminica rezolva toate problemele.... ar fi jucat mai multi oameni.. nu s-ar fi lungit turneul pe 2 zile pt cine nu putea sta asa de mult.. si, evident, nimeni nu-i oprea pe cei care vroiau sa "socializeze" sa stea o noapte in plus la "socializare"...

          Comentariu


          • Postat în original de FlorinBN Vezi post
            Din start superioarele sint la alt nivel decat inferioarele, iar eliminatoriile la fel ... un calificat va fi inaintea altui necalificat indiferent de nr de victorii

            De asemenea, nimeni nu este obligat sa joace a doua zi si vor ramane cu victoriile din grupe.

            Sambata dupa-masa se joaca primul tur de repozitionare, loc 4 cu loc 5 ... la 16.30 e gata si unii pot pleca acasa, daca asta doresc ... Ceilalti pot ramane pana a doua zi sa se uite la fazele superioare si totodata sa mai joace inca 1 meci in al doilea tur de repozitionare.

            Superioarele se termina seara intre orele 19.30 - 20.30 (diferit in functie de categorie) ... locurile 3 (necalificate) mai pot juca un tur a doua zi dimineata


            Ramane cu 1-2v, iar cel care are 0v in inf mai poate face una sambata in primul tur si una duminica in al dollea tur ... va fi in urma unuia cu 2v in inferioare necalificat, dar inaintea celui cu una singura


            Se claseaza in superioare, inaintea celor necalificati din inferioare. Daca are 0v in superioare, cei tot cu 0v in superioare care mai fac o victorie in turul de repozitionare vor fi clasati mai bine.

            Dupa ce am mai discutat cu Emi, chiar azi dimineata, cam astea ar putea fi variantele pentru inferioare:

            4v rep (rar, pentru cei cu 2v necalificati)
            3v (si mai rar, 3v necalificati)
            3v rep
            2v
            2v rep
            1v
            1v rep
            0v

            Ne asteptam ca la primul tur de repozitionare sa participe toti, se joaca intre orele 15-16.30 ... vine cineva la Turneul Final cu intentia de a pleca la ora 14?

            Asta e cu totul altceva fata de ce se scrisese in postarea inițială de la turneu unde ne amenința ca dacă nu ne prezentam in a doua zi ne pune pe locul 3759. Eu unul nu mai sunt nemulțumit.

            Comentariu


            • Postat în original de Tofenfor Vezi post

              nu pare o idee buna. lumea deja se plange ca dureaza prea mult. daca ne luam dupa metoda ruseasca s-ar putea sa dureze si mai mult: au mers in Ucraina pentru 2 luni si sunt acolo de aproape 2 ani
              Eu am propus in gluma ceva....nu am un plan de invazie.Cred ca nu stiti schema ruseasaca din tenis de masa.Seara frumoasa.

              Comentariu


              • Postat în original de Tofenfor Vezi post

                nu pare o idee buna. lumea deja se plange ca dureaza prea mult. daca ne luam dupa metoda ruseasca s-ar putea sa dureze si mai mult: au mers in Ucraina pentru 2 luni si sunt acolo de aproape 2 ani
                Ideea dl. arbitru Dumitrescu este chiar foarte buna. In aceeasi zi se termina toate categoriile...😊
                Cat despre razboiul de pe teritoriul Ucrainei nu cred ca ai nici pe departe habar ce fel de razboi este acesta. America a dat Ucrainei 70+ de miliarde de dolari. Romania a dat Ucrainei (prin ajutoare de tot felul) 6,5+ miliarde de euro, si lista e cam lunga... iar razboiul nici macar nu a inceput.
                blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2

                Comentariu


                • Nu mi se pare normal ca un lider județean sa nu prindă loc la turneul campionilor cum este cazul lui Cristea Daniel din B-N.Atunci pt.cine se face turneul campionilor? Ar trebui sa aibă prioritate liderii judeteni și apoi restul lumii. Dar cine știe, poate va primi un Wilde card de la organizator .

                  Comentariu


                  • Este T.C. nu turneul liderilor județeni ! Din punctul meu de vedere, și am susținut-o mereu , lider județean la categoriile inferioare e o "gogoașă" alimentata de sponsorii cu materiale. Sincer ! Ce valoare are un astfel de lider ? Nu ca om , că jucător !

                    Comentariu


                    • Postat în original de adilazaroiu Vezi post
                      Este T.C. nu turneul liderilor județeni ! Din punctul meu de vedere, și am susținut-o mereu , lider județean la categoriile inferioare e o "gogoașă" alimentata de sponsorii cu materiale. Sincer ! Ce valoare are un astfel de lider ? Nu ca om , că jucător !
                      Adică saracii nu au voie la masa bogaților))))

                      Comentariu


                      • Atunci propune tu Adi o singură categorie))))

                        Comentariu


                        • Păi celelate categorii de ce ar mai participa...

                          Comentariu


                          • Mie mi se pare mai avantajoasă, atât pentru concurenți, cât și pentru organizatori (mai puțin pentru hotelieri) următoarea variantă de desfășurare a TC :
                            Două categorii să joace sâmbătă, tot turneul și celelalte două dumineca, tot turneul.
                            În felul acesta vor putea participa 480 de jucători, față de 260 în sistemul propus de Emi. Organizatorii vor colecta aproape dublul sumei din taxa de participare. Se poate juca liniștit în grupe inferioare de 6,calificați 4 și grupe superioare de 3-4,calificați 2,după care eliminatorii.
                            Nu văd de ce să ne legăm la cap, dacă nu ne doare.
                            Eu propun să voteze toți participanții, cu care variantă sunt de acord.

                            Comentariu


                            • Today, 15:39
                              Având in vedere ca pe 15 octombrie sărbătoresc ziua de naștere (55 ani) as dori sa primesc cadou un wild card la Elite din partea organizatorilor. Aduc o apa minerala de Borsec....si dau si o bere...😁..... poate aici mă vede cineva😉​

                              Comentariu


                              • Postat în original de spaller Vezi post
                                Nu mi se pare normal ca un lider județean sa nu prindă loc la turneul campionilor cum este cazul lui Cristea Daniel din B-N.Atunci pt.cine se face turneul campionilor? Ar trebui sa aibă prioritate liderii judeteni și apoi restul lumii. Dar cine știe, poate va primi un Wilde card de la organizator .
                                Cred că dacă vrea sa participe trebuie să i se acorde wilcard așa e normal

                                Comentariu


                                • Postat în original de alin damian Vezi post

                                  Cred că dacă vrea sa participe trebuie să i se acorde wilcard așa e normal
                                  Normal e sa mearga la turnee sa isi faca punctaj de calificare (valoare are, doar e lider judetean, nu?)

                                  in alta ordine de idei, sunt judete cu 4-5 jucatori la o categorie. E normal sa mearga la TC in defavoarea cuiva care are grila completa si totusi e pe locul 2 intr-un judet cu 40-50 de jucatori la categoria respecitva?

                                  Comentariu


                                  • Mai mult decat atat. Sunt judete in care liderul judetean la hobby are 25 de pcte... in Bucuresti liderul are aprox 150. Punem semn de egalitate intre ei? Locul 25 din Bucuresti are putin sub 30. Calificarea in functie de locul pe judet nu ar face altceva decat se dilueze valoarea jucatorilor de la TC facandu-l mai slab dpdv calitativ decat un A mai rasarit.

                                    Comentariu


                                    • Postat în original de gpopescu Vezi post

                                      Ideea dl. arbitru Dumitrescu este chiar foarte buna. In aceeasi zi se termina toate categoriile...😊
                                      Cat despre razboiul de pe teritoriul Ucrainei nu cred ca ai nici pe departe habar ce fel de razboi este acesta. America a dat Ucrainei 70+ de miliarde de dolari. Romania a dat Ucrainei (prin ajutoare de tot felul) 6,5+ miliarde de euro, si lista e cam lunga... iar razboiul nici macar nu a inceput.
                                      Dacă războiul nu a început, orașele făcute scrum, s-au sinucis?
                                      Blade: VICTAS - Koji Matsushita DEF
                                      FH: Butterfly - Dignics 80
                                      BH: Sauer & Troger - Hellfire-X, OX

                                      Comentariu


                                      • Postat în original de mateidumitru Vezi post
                                        Mie mi se pare mai avantajoasă, atât pentru concurenți, cât și pentru organizatori (mai puțin pentru hotelieri) următoarea variantă de desfășurare a TC :
                                        Două categorii să joace sâmbătă, tot turneul și celelalte două dumineca, tot turneul.
                                        În felul acesta vor putea participa 480 de jucători, față de 260 în sistemul propus de Emi. Organizatorii vor colecta aproape dublul sumei din taxa de participare. Se poate juca liniștit în grupe inferioare de 6,calificați 4 și grupe superioare de 3-4,calificați 2,după care eliminatorii.
                                        Nu văd de ce să ne legăm la cap, dacă nu ne doare.
                                        Eu propun să voteze toți participanții, cu care variantă sunt de acord.
                                        De acord! 👍

                                        Comentariu


                                        • Postat în original de Dumitrescu Cornel Vezi post
                                          Buna ziua tuturor.Apreciez toate parerile iubitorilor de Amatur.Vin si eu cu o propunere,dlApian si altii mai vechi in tenis de masa stiu despre ce este vorba:Cum ar fi ca acest turneu sa se joace eliminatoriu dupa schema(Sistem) ruseasca.Poate dezvolta cineva asta si cine stie......
                                          Eu zic sa se joace direc finala....ce mai atata tura vura😡😡💪🏻💪🏻
                                          Lemn: viscaria black tag
                                          Fh: tenergy 05
                                          Bh: tenergy 05

                                          Comentariu


                                          • Se retrage Vintilă George-Daniel, Brăila, avansați. Mulțumesc!

                                            Trimis de pe al meu SM-A236B folosind Tapatalk

                                            Comentariu


                                            • FlorinBN
                                              FlorinBN comentat
                                              Editarea unui comentariu
                                              Nu v-ati inscris.

                                              ... mutat ...

                                          • Postat în original de adilazaroiu Vezi post
                                            Este T.C. nu turneul liderilor județeni ! Din punctul meu de vedere, și am susținut-o mereu , lider județean la categoriile inferioare e o "gogoașă" alimentata de sponsorii cu materiale. Sincer ! Ce valoare are un astfel de lider ? Nu ca om , că jucător !
                                            Daca nu cunosti persoana ar fi mai bine sa nu te pronunti , este un copil de16- 17 ani care creste in valoare pe zi ce trece, numai ca noi asa incurajam copiii lasandu-i acasa, nu le ramane nici macar satisfactia de a-si ridica distinctia de lider judetean.

                                            Comentariu


                                            • Postat în original de raresparjol Vezi post

                                              Eu zic sa se joace direc finala....ce mai atata tura vura😡😡💪🏻💪🏻
                                              Buna seara!Stimate domn,daca varsta este cea reala,se pare ca nu stiti schema ruseasca de joc.Mistourile sunt misto atunci cand esti sigur pe situatie....altfel zici ca vorbim ca in Las fierbinti.Nu ne cunoastem pesonal asa ca hai sa nu dialogam.Sanatate si succesuri in finale.

                                              Comentariu


                                              • Postat în original de spaller Vezi post

                                                Daca nu cunosti persoana ar fi mai bine sa nu te pronunti , este un copil de16- 17 ani care creste in valoare pe zi ce trece, numai ca noi asa incurajam copiii lasandu-i acasa, nu le ramane nici macar satisfactia de a-si ridica distinctia de lider judetean.
                                                Satisfacția copilului ar trebui sa fie ca ii creste jocul, ca trece la categoria superioară. Tricoul de campion e o cârpă pe care s-a mâzgălit ceva.

                                                Comentariu


                                                • Postat în original de Vije Vezi post

                                                  Satisfacția copilului ar trebui sa fie ca ii creste jocul, ca trece la categoria superioară. Tricoul de campion e o cârpă pe care s-a mâzgălit ceva.
                                                  Eu stiam taman invers. Daca ravnesti la un tricou de campion trebuie sa muncesti, sa te daruiesti.
                                                  Asa-i si in ciclism si in alte sporturi.
                                                  Posibil sa ma fi inselat.
                                                  Blade: lemn off...ce lemn !
                                                  Bh: cu tepi
                                                  Fh: fara tepi

                                                  Comentariu

                                                  Who has read this thread:
                                                  Procesare...
                                                  X